Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
-
ati2
őstag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Ja csak a 8800GT nem csinált ilyet az alien breed alatt, és azon is röccenés nélkül ment.
A BF2BC alatt meg 50-80% csak a GPU load, pedig az rendesen megfingatta a 8800GT-t.Vasinger!: Nekem régi lapom van nagyon (giga 965p ds4), az utolsó végleges bios van rajta, XP és Win7 32 alatt is ugrál a GPU desktop alatt.
De most sokkot kaptam, ha DXVA-n 720P-s filmet nézek akkor beáll fix 300-ra a GPU és hűvösebb mint IDLE

A legdurvább, ha az utorrent abalak fent van szinte folyamatos a 775 MHz, ha lerakom traybe akkor visszaáll.Gyanús, hogy ez valami catalist bug lesz bizonyos lapokkal.
-
rocket
nagyúr
válasz
SzlobiG
üzenetére
DX9 alatt igen, de ez egy ATi altal agyon hypeolt DX11-es jatek

"We chose not to benchmark DX 11 at this time because the number of DX11 effects is not worth the performance hit."
-
mepet
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Kicsit megkésve de elvégeztem a stalker benchmakros mérést minden ultrán 1920x1080:
Kikapcsolt CF, EAH6870 alapórajelek:

Bekapcsolt CF:
Mikor a benchmark indulásakor bekapcsol, majd kikapcsol a monitor, akkor kilép, valami "prevents loss information" üzenettel, majd indul a következő teszt, ami szintén kilép, aztán következő... És közben egy ilyet is dob:
nov9-es hotfix-szel és Von modded nov9-es hotfix-es driverekkel próbáltam.
Más beállításokkal még nem próbáltam, este kipróbálom ha lesz időm, de sok reményt nem fűzök hozzá...

-
mepet
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Ok, látom, ténylegt összenyomta, és az eredmények is változnak.
De továbbra sem értem, hogy futhat valami alacsonyabb felbontáson, úgy, hogy nem állítja át a monitort?Most telepítem a GTA IV-et, hamarosan beszámolok róla, hogy mit szól a CF-hez a nov.9-es catával, mert az előzővel nem szuperált...
-
Giot
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Korrekt főleg 950/1200-on!

(#1096) tomic: A 6870-nek az 1Ghz-hez kell feszt emelned?
Overclockers teszt a 6850 Toxic-ról!
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Linux kezdőknek
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Formula-1
- További aktív témák...
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi