Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
válasz faranus #1567 üzenetére
Ebben a topicban senki sem fogja neked azt mondani, hogy a gtx 460 a jobb. Egyebkent jatekok alatt a 760 odaveri az osszes amd procit (meg a 6 magosokat is). Szoval kello mennyisegu adatot tud tovabbitani a 6870-nek, hogy az megmutassa az erejet (nem utolsosorban alkalmazasfuggo, hogy melyik hw, milyen kihasznaltsaggal fut). Ha masodszor is valasztas ele kerulnek, akkor is a 6870-et valasztanam. A jelenlegi referencia modellekkel sincs semmi problema, de ha nem ref modellt szeretnel, akkor arra meg egy picit varnod kell.
-
Gerisz
addikt
válasz faranus #1567 üzenetére
Érdekes teszt lehetett, mert azért a 6magos szarabbul szokott teljesíteni játékok alatt mint a 4 (AMD) és a te procid tuti elég lesz. Majd oda kellhet meghúzni ahol nincs használva a 4 mag rendesen. Ha a kártyát húzod azzal többet nyersz.
Egyértelműen 6870 a jobb kártya. Ezt is lehet húzni. -
tomic
addikt
válasz faranus #1966 üzenetére
1: Eddig rendben van minden a sapphiral.
2: Rev modelleknek max csak a hangjukkal lehet (esetleg) problémád. De kinek mi a hangos.
Msi rendben van ,de ne számíts nagy oc-re, max 15-30mhz.
3: Kb 950-990Mhz alap feszen.Te tudod milyen felbontásban játszol. Ha nem 1920X1200
akkor szerintem egy ideig elég ez is.
4:Ha neked nem sürgős akkor csak egy picit várj míg a 6900 sorozat meg nem jelenik. ( lehet
némileg befolyásolja az árakat)Bone123: Én nem cseréltem volna ki arra!
[ Szerkesztve ]
-
wittman
aktív tag
válasz faranus #2906 üzenetére
Mint ahogy írták 2x6 Pin-es. Szóval egy ágról ne vedd le mind a 4-et, de annyi neked nincs is szabadon. Tehetsz be molex elosztót, de csak olyan ágon oszd meg, ahol nincs vinyó! Pl dvd-író ágát is eloszthatód ezzel.
Amúgy most milyen tápegységed van? Pontos típus?
www.vmh59.hu
-
zsole84
senior tag
válasz faranus #3006 üzenetére
Hamarosan én is új kártyát veszek (6850). Gondolkodtam a vtx3d-n[link], viszont úgy vagyok vele, ha már rászánom a pénzt, akkor már inkább ez lesz:[link] Biztos, hogy jó az előbbi kártya is, de utóbbi márka már bizonyított nálam, így nekem megéri a felárat.
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz faranus #3388 üzenetére
Véleményem szerint franko kis kari ez, de igazibb lenne egy tuti pl vapr-x hűtéssel.
Ereje megvan, és még ha csendesebb lenne tuti kis kari lenne ez.
Tuning is megy vele ,na nem úgy mint pl 460 nv-nél de kb 1ghz meglehet vele.
Sajna nem sokáig fogom élvezni mert tesóm igényt tart rá és nekem be kell szereznem egy másikat.
Mázlista 45ért megkapja. -
-
lsc
nagyúr
-
lujo10
aktív tag
válasz faranus #7066 üzenetére
Ja, a referencia Sapphire meglepő módon nagyon csendes, és még elég hatékony is.
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
Beri
addikt
válasz faranus #7878 üzenetére
Ha most még meg vagy elégedve az egy darab 6870-eddel, akkor semmiképp sem éri meg a lapváltás, meg a második kártya. Ha eljön az a pont, amikor már kevésnek érzed, sokkal olcsóbban tudsz majd egy második 6870-et, meg lapot venni, ha még akkor is a CF-ben látod a megoldást.
Lord Vader: én még olyan játékkal sem találkoztam egyenlőre, köszönhetően a nyamvadt konzoloknak, ami 1 db 6850-est megfektetne
Nem játszol elég magas felbontásban, vagy nem használsz elég szűrőt.[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
törölt tag
válasz faranus #23759 üzenetére
Anno nem állítottad be hogy 1 monitorod van ?
Próbáltad a jelenlegit a másikra dugni ? Mert lehet h a másodlagos van használva elsőszámúnak ...
Nincs tiltva szoftveresen ?Ha mégsem , akkor vedd ki a kártyát s rakd be ujra 1 perc múlva ...
Engedélyezve van a második kijelző ?
Klónozás vagy kiterjesztett-nek ....
Vezérlőpanelben ott van kettő monitor ? akkor csak beállítás kérdése az egész
-
nagyúr
-
mex28
csendes tag
válasz faranus #23761 üzenetére
Szia. Ezt találtam, hátha segít:
1. Connecting monitor 1 to the the botton DVI port, using Dual Link DVI-D lead. Start and Shut Down.
Then, 2. Connecting monitor 2, to the the top DVI port, using Dual Link DVI-D lead. Start in 'safe mode'and Shut Down. Both monitors kicked into life and were displaying identical content. Shut Down.
3. Restarting in normal mode. Both monitors were displaying identical content. Right clicked on the display icon (in the toolbar) and selecting monitor 2 ~ Extend Desktop.
Checking in CCC, two monitors (1 and 2 of 3) were shown enabled.
És itt egy doksi is http://www.tomshardware.co.uk/forum/304311-15-6870-multi-display-problem
A chapter 4-ben van szó erről a témáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest