Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz
MP4-23 #12829 üzenetére
Gratulálok a vásárláshoz! Szerintem jól választottál (persze minden cigány a maga lovát dicséri) Én is pont az 560Ti és a 6870-közt vaciláltam a végén, és úgy láttam, hogy az 560Ti nem éri meg a plusz pénzt. Persze az, hogy meghúzva az 6870 utolérheti az 560Ti-t igaz, ám meg lehet gondolom húzni az Nvidiát is. Ez a Hawk verzió véleményem szerint is jól ki van találva. Próbáltam alapfeszen 985MHz-en is stabil volt. Igaz, inkább csak próbálkozás volt, mert minden szépen fut alapon is, akkor meg minek rángatni. Inkább legyen csendes/hűvös. Ha fontos a csendes üzem, nyugodtan lehet lejjebb venni a ventifordulatból, az alapot ha csökkentjük egy 20%-al, még bőven a refhűtősök hőmérséklete alatt marad.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G
- ASUS Dual GeForce RTX 4060 ingyenes szállítással, 2026 szeptemberig garanciás
- RTX 4060TI (Garanciás)
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest