Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
polonic
üzenetére
Kipróbáltam. CCC-ben beállítottam a Sapphire HD6870 TOXIC 970/1150 órajeleit, és úgy tűnik stabil. Sem játék alatt, sem a tesztek alatt nem volt hiba. Ilyenek lettek az eredmények:
FullHD felbontásban szerintem nincs CPU limit i5 750@3.8Ghz esetén, de kisebb felbontásban esetleg előfordulhat, hogy egy erősebb CPU jól jönne. Érdekes, hogy a kártyám eredeti BIOS beállítása 1.175V feszt ad, míg a TOXIC esetében a gyári érték 1.188V.

-
szasanyi
félisten
válasz
polonic
üzenetére
Ennek én is próbáltam utána nézni, de:
- nem találok az én kártyám PCB-jéről képet, hogy összehasonlítsam (Toxic-ról van)
- az én kártyámhoz van a Sapphire oldalán letölthető BIOS de a Toxic-hoz nincs (TechPowerUP oldalán van, de a Sapphire olyat tesz közzé, amit komplex és egyszerűen használható)
- jó lenne tapasztalat, mert kevesebb az esély arra, hogy esetleg ua. hibát kövesse el az ember amiből másnak már tapasztalata van
- nem egy széles körben elterjedt 6870 amit én használok
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- NVIDIA GeForce RTX 3080 FE - Founders Edition 10GB GDDR6X
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest