Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
alibaba78
üzenetére
Leírom még egyszer, submittel = beküld. Szerintem sokkal többen tesztelnek, mint ahány eredmény el van tárolva azon az oldalon.
Sondi1986: Nem a kártyától függ az ennyire magas pontszám, láthatod, hogy a physics score 9770, ami több mint a duplája a te 3.9GHz-es phenomos eredményednek. A 3Dmark pontvadászathoz processzor kell, lehet akármilyen kártyád. Amellett a 4GHz fölé húzott i7 mellett alacsonyabb GPU clock mellett is magasabb összpontszámot kapna a tag a mi eredményeinknél.
kop8: Nem tudom, az nem az én eredményem. Csak belinkeltem érdekességképp.
Biga123: A 300/300-as 2D órajelet az aktív overdrive eredményezi. Az már más kérdés, hogy mért jár ennyin annak a kártyája is, akinek a CCC telepítve sincs és nem is húzza a kártyáját semmilyen módon. Mindenesetre ez fényévekre van a kártya megsütésétől, ne lihegd túl.
Egyébként a topic azért van tele elégedetlenkedő emberekkel, mert az elégedett felhasználók nem jönnek ide minden nap leírni, hogy náluk bizony minden oké.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi