Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
Biga123 #5106 üzenetére
Pár napja biztos emlékszel mikor A Toxic os vitánk volt akkor is közölted hogy nem hibásak a giga karik azóta kijött a memó javitásos bios a Gigára...
Soha nem írtam ilyet, hogy a BIOS megoldás és hállelúja.Te azt mondtad ,hogy a gigákkal semmi gond csak pár hibás kariról van szó utánna meg azt ,hogy a memória hiba giga sajátosság. hát mi ez ha nem ellentmondás...
"a giga kártyák túlnyomó többsége még mindig hibátlan, tehát igenis "pár hardware hibás kari"-ról beszélünk." - idézet abból a hozzászólásból, amire reagáltál.
Abu leírta, hogy ugyanazokból a modulokból, amikkel a hibás giga 6850-eket szerelték, más gyártó is rendelt, csak jóval kisebb tételben, így másoknál sokkal ritkább az ebből eredő probléma. Ebből következik, hogy a nem megfelelő chipek használata giga sajátossággá lett. Nem kizárható a körből a többi gyártó, csak a gigánál sokkal sűrűbben fordul elő ilyen jellegű hiba.polonic: Ahogy a screenshoton is látszik, 58 fok köré állt be a gpu hőmérséklete tartósan. Alapfeszen ez olyan 65 fok körül következik be (természetesen magasabb ventifordulat mellett). Elég nagy különbség, ha azt nézzük, hogy a kártya nem veszít a teljesítményéből semmit.
Nem próbáltam ennél lejjebb vinni a feszt, ezt is csak azért próbáltam ki, mert valaki írt itt arról, hogy 0.98V-on állítólag megszűnik a BS. Én meg nem hittem benne, hogy ennyinél egyáltalán stabil még a kártya.
Idle feszültség?? Az alapból 0.95V tudtommal (100/300 mellett).
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte rx6700 xt 12G Gaming OC - 6 hó garancia
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest