Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lehel22

tag

válasz Beri #5048 üzenetére

...nem mondtam, hogy attol stabilabb hogy emelnek az orajelen,hanem azt hogy "valamit tajkolnak" aminek az orajelemelkedes is lehet kovetkezmenye.Persze hogy nem az az 5 mhz a mervado (4020 realisan)nem ettol vagy ennek hianyatol doglik. .Viszont valami nem stabil es majdnem egyertelmu hogy piszkaljak a dolgokat, hogy osszehangoljak a VRam frekvenciat a mV al . Teny az hogy nics jol semmi...se a sok BIOS , az uj driverrol mar csak a cseresznye a habon :C Nyilvan ha valaki okosakat akar irni akkor bedobhatja , hogy "vegyuk vissza a kartya orajelet 350/680 ra mert attol majd stabil :DD ahhaaaa , lehet, csak nem ezert adtuk ki a penzt...Es amit a legtobben mar nagyon unnak meg utalnak hogy ahelyett hogy jatszananak, videotvagnanak, photoshopolnanak, mitudomenmitcsianlnanak , kenytelenek bujni a forumokat hatha jon majd a megmento uj BIOS vagy uj driver a gyartok pedig kussolnak , pedig egyertelmu , hogy ez nem neheny elszigetelt eset...

• Abu85

HÁZIGAZDA

válasz Beri #5048 üzenetére

Keresik a lehetőséget a Gigabyte-nál, hogy megússzák a visszahívást. :(
    Szerintem a memória-órajellel nincs mit csinálni. Úgy sem lesz az összes termék jó. Lehet paraméterezni, de ettől az alapprobléma nem oldódik meg, max megint lesz egy pár felhasználó, akiknek eltűnik a hiba.

A GPU órajele ennél a hibánál nem számít. Az Overdrive lesz úgy beállítva, hogy ha tuningolsz, akkor az alsó órajelkapu ne legyen aktív. Ez a HD 5000-nél is így van. Az Overdrive kikapcsolásával visszaáll az alsó órajelkapu. Ez lesz bevezetve a HD 6000-re is.
    Nem tudom, hogy az Overdrive kapcsoló állása CCC-nélkül mi. Akár aktív is lehet, ettől nem kell még tuningolni. Lehet az a hiba, hogy állandóan aktív állásban marad, így nem csökkenhet az alapórajel 300 MHz alá.

Új hozzászólás Aktív témák