Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz #19617792 #23577 üzenetére

olyasmit olvastam hogy ha régebbi Drivert PL: 10.11 -est használok akkor működik (még nem próbáltam ugyan) de lehet benne valami mert ha letörlöm az ATI driver -t akkor valóban működik a módosított BIOS -al is a kártya! :K tehát én sz.tem a DRIVER -ban lesz valami a PowerPlay környékén amitől kifekszik!

Pedig nagyon jó lenne ha működne mert sajnos nem néztem eléggé utána ennek a típusnak(11179-09-20G) bár most így utólag se nagyon találok róla semmit! mint kiderült egy olcsósított verzió és nem CHiL 8214 -es fesz szabályzója van hanem valami noném kacat (mint a giga windforce kártyákon) és a BIOS -ában ugyan referencia 1,175.v van megadva 3D hez de a valóságban sajnos(a szar fesz szabályzó miatt) 1,25-1,27.v -ot kap a gpu 2D nél is valamivel több 0,98.v de az még tűrhető lenne! tehát ezt szerettem volna lejjebb venni mert így eléggé melegedik 3D ben! :W

És sajnos szoftveresen sem tudom alul feszelni mert hiába veszem le 1,125 -re ahogy át vált 3D be a kártya magától vissza áll a gyári 1,175.re :W

te milyen kártyával próbáltad mikor módosítottál nem tudod milyen fesz szabályzója volt? :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés