Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
miresz #18230 üzenetére
Na még egyszer leírom neked nem akarok vitát, de a cicergő és magas frekis sípoló hangot nem a memóriák adják ki, hanem a különböző tekercsek, kondik.
Leggyakrabban a tápoknál figyelhető meg ez a jelenség, de az alaplap és a videokártya vrm-es része is adhat ki ilyen hangot, főleg terhelésnél jön elő.
Lehet te úgy hallod, hogy a VGA memóriája felől jön a hang, de nem onnan jön. -
válasz
miresz #18230 üzenetére
Érdekes módon ismerősi körömben elég sok Gigabyte kártya van, egyiknek sincs baj, pedig van ott HD2600-tól kezdve 6950-esig minden. Jelenle4g van nálam egy Gigabyte alaplap, azzal sincs gond, szóval vagy kifogom a jó dolgokat, vagy csak nem is olyan nagy itt a probléma mint sokan állítjátok Nekem pár éve pedig a Sapphire adta fel a harcot, attól még nem írtam hogy milyen sz@r, amit a fórumtárs korábban említett.
#18232 Zsotyek: Olvasd el még egyszer, nem erről volt szó. Attól a teória lehet hogy igaz, de ugye ez csak sejtés.
-
Zsotyek
tag
válasz
miresz #18230 üzenetére
Üdv mindenkinek így karácsony után. Köszönöm mindenkinek, hogy megosztotta a tapasztalatait velem. Akkor szerintem attól, hogy használtan vettem a Sapphire kártyámat, de nincs vele gond nem is törekszem a Giga kártyára, hogy lecseréljem.
Ezzel a karival nyomtam a hétvégén a Farcray-t és más hasonló játékokat, COD, Medál Of Honor és még pár FPS-t, valamint Tomb Raidert és semmi gond nem volt vele.Legfeljebb szerzek rá egy jobb fajta csendesebb 3 ventilátoros hűtést. Vagy veszek valakitől egy rossz giga Kártyát és annak a hűtését átrakom rá ha ez megoldható. Ebben valami ötlet, tanács?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest