Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
Üdv mindenkinek!
Beri!
Most annyira igazad van, hogy ezt én se írhattam volna le jobban, mondjuk direkt emiatt nem vettem meg a 6870-t, főleg full hd és max beállítások mellett alig van különbség a két kártya között.Gaboman!
Már annyira hihetetlen a történeted, hogy el sem lehet hinni.
Egy Corsair táp nem gyullad csak úgy ki magától!
Nekem is Corsair tápom van tele minden védelemmel, szóval elég hihetetlen az öngyulladás.
Az előbb írtad, hogy a kártyák benne sem voltak, vagyis csak áram alatt lehetett a gép, nem is volt terhelve, meg sehol nincs égésnyom. Jobb esetben ha gikszer van a hálózatban az EFI relé lekapcsolja az áramot,meg ha elosztóról ment minden akkor meg magával rántott volna mindent, nem csak a tápodat mivel gondolom nem csak a gép van bedugva a konnektorba, hanem egyről megy a monitor nyomtató, hangfal stb...Ha nincs sehol égésnyom akkor lehet csak a kis Corsair ment tönkre, megvédve a többi alkatrészedet, szóval ezért felesleges új gépet venni, elég a tápot cserélni, amire úgymond 7 év gyártói garancia van,szóval ha nincs külsérelmi nyom akkor még azt is lehet garanciásan cserélik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingyenes az Epic Store-ban a Godzilla Voxel Wars
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest