Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoxaM
aktív tag
válasz
diegho
üzenetére
Érthető ahogy nézed a dolgokat..én 1 hetet vaciláltam rajta, h most vegyek új lapot meg procit vagy sem..és úgy döntöttem, h nem.Egyébként, nem intel lett volna az amit veszek..hanem egy X6 1055T...Most töltöttem le, az AVP benchmarkot, ha van kedved majd szedd le
absolute no offense, csak kíváncsiságból, kinek hogy fut..és le lehet vonni a következtetéseket.Attól függ, hol nézzük a Source tesztet...valami 300-400 fps jött ki..és 600-700 között is mozgott sokszor.SZóval az AVP bencshez adalék. ezekkel a beállításokkal [file] ennyit ment az enyém : Average FPS: 32.7 / 1920x1080 egy i7 970es rendszer 23-at ment alap 6850-el... [test] szal..nem vok meggyőzve egyáltalán....és konkrét fejlesztői konfirmációkat sem találok arra, h xy-játékok quad-ra vagy hexára lennének optimalizálva már...ami egyébként már igazán ildomos lenne, mivel egyre több a 4-6 magos proci, és jó lenne kihasználni...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tesla topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
absolute no offense, csak kíváncsiságból, kinek hogy fut..és le lehet vonni a következtetéseket.Attól függ, hol nézzük a Source tesztet...valami 300-400 fps jött ki..és 600-700 között is mozgott sokszor.SZóval az AVP bencshez adalék. ezekkel a beállításokkal