Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alister71
üzenetére

Imádom az ilyen poénokat
Viszont jogos az észrevétel: ha 24-ig nem érkezik meg, akkor fejek fognak hullani 
polonic: nem tudom, sztem lehet alapon nem produkálta, de letojom, nekem ilyen kártya nem kell: mostantól félve üljek le játszani attól, hogy bármikor kifagyhat a gépem
Ismerősöm visszavitt hozzájuk egy tápot, mert volt rajta egy karc (!!), és így is becserélték neki
Lehet velem nem lesznek ennyire jófejek, de még van egy másik opció is: visszavásárolják tőlem
Igaz bukok az eredeti árhoz képest vmennyit (modnták, hogy még 2.5 év gari van rá, szóval sokat nem vonnak le), de így minimális ráfizetéssel is bennelennék a dologban
Persze az überjó az lenne ha 1-1 le tudnám náluk vásárolni, pl egy ilyetRootRulez: az az aláírás!!!!!!!

ezt megkönnyeztem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple asztali gépek
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android felhasználók OFF topikja
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezetékes FEJhallgatók
- DJI topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont jogos az észrevétel: ha 24-ig nem érkezik meg, akkor fejek fognak hullani 
Ismerősöm visszavitt hozzájuk egy tápot, mert volt rajta egy karc (!!), és így is becserélték neki
Igaz bukok az eredeti árhoz képest vmennyit (modnták, hogy még 2.5 év gari van rá, szóval sokat nem vonnak le), de így minimális ráfizetéssel is bennelennék a dologban