Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
-
Alister71
nagyúr
válasz RegiSVK #7580 üzenetére
Valami nem stimmel nálad, mert én egy 3.2-őn járó 8200-assal és egy 6850-essel kapok ennyit: 3D Mark 11 a vga 935/1150-en ment.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz Taifa Díaz #7606 üzenetére
Mindkét eredmény előtt ott a "P" (performance), ha bármit elállítasz, már nem kapsz rá összpontszámot.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Beri
addikt
válasz Alister71 #7605 üzenetére
Az az enyhén húzott 21%-ot jelent a GPU-nál és 15%-ot a memónál. Nameg ő 10.10-zel tesztelt, amivel bőven kevesebb pontot kap. Egy szimpla driverfrissítés hozna vagy 10% plusz pontszámot nála, de hiába mondom neki, hogy rakjon fel egy 11.2-t...
Taifa Díaz: 11.2-vel ugyanez szerintem csinálna 4000 pontot. A tuning pedig csodákra képes: [link]
[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
alibaba78
őstag
válasz Taifa Díaz #7610 üzenetére
A graphics score az, ami lehuzza az eredmenyet. Kb 15% a kulonbseg a 2 kartya kozott, amit egy kis tuninggal el tudsz tuntetni. Mondta vki ebben a topikban, hogy megeri a 6870 az 50-nel szemben?
mod.: Egyebkent a tobb mag igazi elonye a jatekokban tor elo.
[ Szerkesztve ]
-
alibaba78
őstag
válasz Taifa Díaz #7610 üzenetére
Itt egy alaporajeles eredmeny a 10.12-es driverrel. Nem sok.....
-
RegiSVK
tag
válasz Alister71 #7614 üzenetére
Okés ! Meg is köszönöm az infót . (azért vagyok itt hogy az okossabtól tanuljak )Mivel még egy játék sincs a gépben és vagy 2 napos a proci és a kártya is, nem tudom bizonyitani se azt hogy jó se azt hogy rossz ! (csak mellékesen nekem megfelel az eredmény pár 100 pont nem vág földhöz ...és végre rendes gépem van ez nekem a fontos )
[ Szerkesztve ]
-
RegiSVK
tag
Csak hogy kerek legyen a világ ! Egy centivel se lett jobb eredményem (3dm11- 3561 szóval roszabb is lett) az uj driverrel :S
-
Romvr
őstag
Azonnali segítségre van szükségem:
HD6870-et vettem ma, HDMI-rádug, vadi új Win7SP1, 11,2-es Catalist.
Fekete keret azonnal ott díszelgett a monitoron, CCC-ben Scaleing-et levettem 0%-ra, megoldotta a gondot. NADE!!!!! Játékokban továbbra is ott díszeleg és ha beledöglök akkor se lehet kivenni onnan!Szóval a kérdés: Hogy a pék lisztes könyökébe lehet kivenni azt az eszemadta baromságot amit fekete keretnek neveznek? Mármint játékok alatt. Win Desktop-nál gyönyörűen működik, hogy rohadjon meg!
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
szabaty
csendes tag
Bajban vagyok!
Remélem valaki tud segíteni
Gigabyte 6850 OC-m van és a venti 47%-on pörög alaphelyzetben.
A techpower oldalán volt bios frissítés amit megcsináltam és a venti fordulatszáma 50%-ra nőtt. Lementettem az eredeti biost de bios editorral nem tudom visszatenni rá. A winflashel meg azt írja h. cannot erase rom.
Jó lenne ha valaki tudna segíteni mielőtt felaprítom ezt a szar kártyát. -
szabaty
csendes tag
Köszi a segítséget sikerült visszadobni a régi biost, de a venti pörgésével asszem nem tudok mit csinálni. Amúgy meg 2szer meg is fagyott már játék közben nem tudom van e köze hozzá.
Lehet vissza kéne küldenem kártyát a boltba, csak nem tudom biztosan hogy a kártya okozta a fagyást. -
KatonaT
aktív tag
Sziaszok!!
Kártyavásárlás elött állok, és a 6850-re gondoltam!
Most sapphira 4850-em van és meg voltam vele elégedve!
Sapphire 6850-en gondolkodok abból is a Toxik!
Szerintetek megéri azt az 5K különbséget (toxik-sima)
Előre is köszi a segítséget! -
lsc
nagyúr
Csodadriver ? Kíváncsi leszek mennyire lesz igaz.
Az élet kegyetlen .
-
Bélaaaa
őstag
Csoda driver ide-oda, még ebben is rángat jobb felül az egér.
Komolyan mondom nem értem, nincs egy épeszű programozó, aki pár byte-ot átírna a kódban?Hihetetlen.
Ha kiadnák a forráskódot, lehet én állnék neki szégyenszemre...
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
Bélaaaa
őstag
A csodadriverben nézzétek meg az órajeleket egy Youtube videó lejátszása közben...
Majdnem hanyadt dobtam magam...
300/1050!
Ínnye, nem bírgya ja 6870 alapórajeleken a jutubot...
(Azt már nem is merem mondani, hogy telepítésnél kék képernyőt dobott! (újabb ), majd újraindulás után 640x480-ben indult W7[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
Wukiwo
senior tag
válasz Alister71 #7614 üzenetére
Sajna játékokban nem jeleskedik az említett proci olyan jól :S Ezért nem vettem olyat pedig megrögzött AMD-s voltam majd 10 évig
egy Phenom 955 sokkal jobb választás lett volna játékraMás: Vantage nem ad pontot a tesztek végén...valami ötleted? Serial beírva és stimmelt is
-
Milka 78
nagyúr
Azért ez teljesen nem igaz.A proci jobban megy mint egy X4-es,magasabb órajeleket képes elviselni,magasabb NB-vel is életképes és már most is van olyan játék(ok) ami profitál a +2 magból,nagyon sok patch készült ez ügyben,szóval odaveri az X4-et...csak felesleges egy szimpla 6850-6870-es mellé.Nekem már több értelme lenne
[ Szerkesztve ]
-
///Krisz\\\
senior tag
Ajjaj! Én már most reszketek, eddig csak kisebb változtatások voltak a driverekben amiknek ugye tudjuk, hogy mi lett az eredménye... Ha most jön egy egész generáció váltás hát akkor már előre félek, hogy milyen hibák jöhetnek még. Én nagyon szurkolok az AMD-s srácoknak, hogy ne töltsék fel több hibával a drivert.
[ Szerkesztve ]
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Alister71
nagyúr
válasz ///Krisz\\\ #7643 üzenetére
Milyen érdekes, hogy én nem találkoztam még azokkal a hibákkal amikről te itt mesélsz. Az új driverrel kifejezetten gyorsult a vga, hiba nélkül.
Alister from Hell
-
-
keke69
őstag
Nekem a csoda driversel is 300/300 maradt a 2D-s órajel
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- Milyen légtisztítót vegyek?
- OpenMediaVault
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub