Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gothic20
aktív tag
Sziasztok
Én is csatlakozok a klubhoz egy VTX 6850-en nel. Egy 5770-et váltott. A hűtése alapon csendesebb mint az 5770-es(ref verzió). A venti szabályzásra milyen progit lehet használni?Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."
-
gothic20
aktív tag
válasz Tomi7887 #7404 üzenetére
Eddig nagyon tetszik, javulás nem túl nagy mértékű de van azért átlag 15-20fps. Azért cseréltem le az 5770-et mert még értelmes árban lehet eladni ha idén megjelenik a 7000 res széria akkor csak eléggé áron alul lehet eladni hiába jó a teljesítménye.
Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."
-
keke69
őstag
válasz gothic20 #7403 üzenetére
Én az MSI Afterburnert ajánlanám!
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
alibaba78
őstag
Mivel monitorozod a feszt? Nalam vagy bugos a gpu-z, vagy vmi mas gond van, de alaporajelen idle-ben is 1.175v-ot mutat. Mig az observer levalt 0.95v-ra, ha leveszem a terhelest. Viszont ha emelem a feszt, akkor az observer is meghulyul, mert meg mindig 1.175v-ot mutat terhelve.
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
Nekem 1299 feszen max 1045Mhz tud menni de a 3d márk 11 végére elégé elszemcsésedik a kép! Szerintem azért mert nagyon felmelekszik a kártya!
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz alibaba78 #7417 üzenetére
Nem tudom melyik van neked, de a legújabb (1.60.1300) mutatja (legalábbis én az előzőekben nem találtam) a Számítógép/Érzékelő/GPU VRM-nél találod. Egyébként a melegedésből egyből megtudod állapítani, hogy hány volton megy vagyis melyik program írja ki a helyes értéket és melyik bugzik.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Vistaboy
veterán
válasz Alister71 #7399 üzenetére
Megcsináltam, idáig semmi probléma, remélem hogy most már megszabadultam ettől a fránya "vírustól" (Ami az NV drivere volt ).
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Pingvin1985
tag
válasz ///Krisz\\\ #7364 üzenetére
Nem semmi, hogy olyan kis tuningért ,amit otthon is lazán meg lehet csinálni, képesek elkérni pluszba 1-2 ezer Ft-ot.
Az új I3 2100 pariban van a 4 magos phenom kettővel játékok alatt: [link]
Még vívódok a videókártyát illetően. A bőség zavara. Állítólag az alap sapphire-nek is jó, halk hűtője van (ezt megerősíthetitek, illetve cáfolhatjátok is). -
F_Zolee
veterán
Egy kicsit lemaradtam a hírekben. Milyen gondok vannak egyes kártyáknál? Pl Gigabyte.
-
Vigneau
félisten
válasz Alister71 #7423 üzenetére
Valóban jó program, most kipróbáltam én is olvasva Benneteket.
Azt hittem, a jv16 PowerTools 2010 mindent eltüntet, de rá kellett döbbennem, hogy a GTX 560 nyomai még mindig a gépemen voltak - minden igyekezetem ellenére...F_Zolee:
Black Screen-re panaszkodnak sokan, de én még nem tapasztaltam - mezei VGA kábelt használok DVI/VGA átalakítóval. Egy azonban bizonyos, hogy a panaszok körülményeiről nem tudok semmit. De ha az illető HDMI kábellel köti össze a gépét a monitorával, akkor lehet az is a hiba forrása - azaz nem megfelelő minőségű kábel.[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
DeckardCain
senior tag
Kipróbálta valaki a crysis 2 demo-t?
Fps értékek érdekelnének 6850-el, 1650*1080-ban hardcore beállítások mellett.
-
Alister71
nagyúr
válasz DeckardCain #7432 üzenetére
Nekem 1440x900 a max, de hardcore-on mértem:
2011-03-02 18:13:40 - Crysis2Demo
Frames: 20629 - Time: 339478ms - Avg: 60.767 - Min: 40 - Max: 80Alister from Hell
-
ittakary
nagyúr
Sziasztok!
Jelentkezek én is egy Gigabyte AMD Radeon 6850 1GB-al Még a héten meghirdettem itt aprón előző kártyámat, egy 4870-et, amit pont egy éve vettem ugyanitt 23-ért és még most el tudtam adni 20-ért, és polonic javaslatára az eredeti GTX280-as tervemet inkább hagytam a fenébe (sokat fogyaszt, csak dx10, stb) és inkább megvettem ezt a csodát
Idáig csupa pozitív tapasztalat: halk, erős, nem melegszik Na jó a volt negatív tapasztalat is: nekem is az volt a para, mint oly sok embernek, hogy driver install automatán 73%-on pörgött venti, de Gigabyte magyar oldaláról letöltött BIOS-szal, illetve flashelő alkalmazással megoldódott ez isÉs egy kis szubjektív vélemény: szerintem gyönyörű ez a kártya:
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
válasz polonic #7435 üzenetére
Bocsi ha már sokszor volt,de a 6870 oc(giga,3 ventis változatára gondolok)-s kártyával is vannak gondok?Vagy csak a sima 6850-el,és a 6850 oc-kel már nem?Olvasom ezt a topikot is,de egyszer már ezt,egyszer már azt olvastam,szóval nem tudom,h most akkor mis is van.?Meg olyan dolog is rémlik,h a hibát már kijavították és most már jók,de akkor miért van pár embernek most is hibás kártyája?Mert azok a még a hibásak?Vagy ez a kijavításos dolog nem is igaz?
Thx. -
Wukiwo
senior tag
válasz DeckardCain #7432 üzenetére
szia.1920 as felbontáson 45-50fps
-
Wukiwo
senior tag
válasz Taifa Díaz #7439 üzenetére
nem értem,mi a gond ezzel a beállítással?
-
Bati0501
őstag
válasz polonic #7437 üzenetére
Jól értem,h:Itt nem mondta senki,h ki lettek javítva( 6850-k).De a 6850oc-k már nem hibásak.A 6870 kártyák jók,de az oc-k is?(engem a giga oc érdekelne)
Azt tudom,h le volt írva a hiba oka,és ha jól emlékszek egy ott dolgozó mérnők(?)mondta el valakinek.Persze nem hivatalosan...[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
Tudnátok linkelni nekem egy olyan GPU Observert (gadget Windowshoz) ami támogatja ezt a kártyát? (6850) Ami nekem van, (első találat guglin) nem működik :S
Köszönöm
-
polonic
félisten
válasz Bati0501 #7441 üzenetére
Igen, jól érted.
A 6870-esekkel nincs baj. Egyébként fölösleges az oc verzióért pluszt pénzt kiadni. Arra az órajelre te is be tudod lőni.(#7442) ittakary
A saját honlapján lévővel nézted már? Bing-gel találtam meg.
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
válasz polonic #7443 üzenetére
Köszi.
Ezt már többször olvastam,h nem érdemes több pénzt adni az oc-s változathoz,mert egyszerűen a sima verziójút is fel lehet addig húzni.De ezzel nekem csak az a bajom,h én annyira nem értek ezekhez.Persze ha van egy program és elmondjátok,h miket is kell bepipálni akkor valszeg megcsinálnám. De nem hinném,h ilyen egyszerű lenne,meg a 3 venti csak 3 venti,főleg ha később már megtanulnám hogyan is kell húzni... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest