Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz BJanee #14442 üzenetére
az fain!....
hát, egy fecske nem csinál nyarat, ez tény.. kitudja, mit hoz a jövő" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
jambiyya
őstag
No megvan az msi cyclone 6850. Legjobban ez érdekel, hogy mennyivel lesz nagyobb zaj a passzív 3870 után.
-
Giggles
tag
asus 6870-ből melyiket érdemes venni, referencia hűtőset vagy dc?
-
viperabácsi
addikt
válasz GeneraL_XTX #14455 üzenetére
én most vettem asus hd 6870 directCU -t és nagyon halk a hűtése
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
sisi900
tag
Nekem is egy ilyenem van és nagyon meg vagyok vele elégedve és még tuning barát is
Asus HD6870 1GB PCIE VGA kártya EAH6870 DC/2DI2S/1GD5
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Kissjeno
tag
Sziasztok !
Asus 6850 DCU-nál tapasztalt valaki fura kerepelő hangot a ventillátornál ?Ha igen akkor mit tudott vele csinálni ? Olyan mintha egy tücsök banda ciripelne a gépben.
-
Vigneau
félisten
válasz GeneraL_XTX #14459 üzenetére
Így van, valóban jó kis kártyák. Mikor rátoltam az 1.4V-os magfeszültséget, akkor ~1100MHz lett a mag vége. Ehhez viszont már maximum környékén járattam az AC TT Pro-t. A RAM-ot pedig 1250-nél feljebb nem próbáltam - jobb volt a békesség. 24/7-ben bőven elég volt az 1000/1200.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
GeneraL_XTX
veterán
Van valakinek tippje azzal kapcsolatban hogy mi a francért nem tudom egyik Crysis-t se teljes képernyőssé varázsolni ezzel a kártyával? Most szedtem le a Warhead-et steam-ről és akármit is állítgatok mindig egy fekete keretben fut, hiába 1920*1080 teljes képernyő.......
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz GeneraL_XTX #14462 üzenetére
Catalystban overscan?
-
diegho
nagyúr
WH-val nekem is ilyen volt, nem tudom mit csináltam vele, de megoldódott. Talán átraktam ablakba és vissza teljesbe és az megoldotta, nem emlékszem már, most nincs is kártyám, nem is vagyok otthon, de lehet kedden meg tudom nézni neked.
-
apollo12
veterán
erre valaki 14447
menyi feszt lehet adni a vganak ? -
Dawid93
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy olyan kérdésem, hogy az úgy rendben van ha 6850-es kártyám van és 1050 MHz-et ír ki a memória órajelének? És az Eszköz azonosítójánál 6739 van? -
///Krisz\\\
senior tag
Nálam is ugyan ez volt. A gond az volt, hogy van a Warhead-hez egy 1.00-ás patch amit ha felraksz az általad leírt hibát hozza elő (jó kis "javítás" mi?! ). Szerintem neked a Steam felrakta ezt a patch-et és ettől lehet a gond. Nem ismerem a Steam-et, de ha abból lehet akkor töröld a patch-et és újra jó lesz a játék.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz ///Krisz\\\ #14469 üzenetére
az fasza, akkor törlöm is le, nem szenvedek vele.....THX
-
gordonfreemN
addikt
sziasztok. tudna valaki segiteni, hogy mekkora a 6850 asus directcu v2 hutes felfogatas csavarkozep tavolsagok?
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
sisi900
tag
válasz Vigneau #14458 üzenetére
Nekem is megy GPU 1000Mhz RAM 5000MHZ szinte eddig nem ütköztem akadályba.
És a teszteket is simán viszi,na meg a hőmérséklet is 65C°fölé nem nagyon ment és 45% ventivelHa privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #14471 üzenetére
vagy eleg lenne egy kis segirltseg a keresesben
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
viperabácsi
addikt
Úgy gondoltam megosztom veletek ezt produkálta az ASUS hd 6870 directCU-m [link]
-
John D'oh
aktív tag
válasz viperabácsi #14477 üzenetére
hibás a link
-
viperabácsi
addikt
próbáltam beilleszteni a képet amit csinált a heaven de nem működik
[ Szerkesztve ]
-
jambiyya
őstag
Sejtem, hogy így van, de erősítsetek meg: ha f1gp alatt a GPU terheltség 50% körül mozog (50fps körüli framerate), akkor az azt jelenti, hogy a CPU kevés (a 4db 3,5Ghz-es mag dacára)?
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Gépvásárlás előtt állok, és vga-ban az egyik kiszemelt egy 6850 (vagy 6870 ). A kérdésem az, hogy mit kéne beáldozni ezzel a kártyával, mit (miket) kéne lejjebb csavarni a játékokban, hogy akadásmentesen fussanak a játékok? Elvileg i5-2400 mellé lesz FullHD felbontásban.
Előre is köszi.(A másik megoldás, hogy rádobok még 30-at egy 2GB-os 6950-re... )
Meizu MX3 32GB
-
apollo12
veterán
na eddig úgy néz ki fesz emelés nélkül 920/1140mhz még jó
1000mhz meg próbálom remélem sikerülni fog
[ Szerkesztve ]
-
apollo12
veterán
sikerült az 1ghz gpu
egy sapphire hd6850 el
[kép]alap fesz 1149mvolt az 1ghz hez saccra belőttem 1187mvoltra
szerintetek 24/7ben mehetne??
-
Maranatha
csendes tag
Sziasztok!
Azon tipródom már napok óta hogy melyik HD6850-et vegyem?
Mindegyik 40e körül van:ASUS vagy MSI vagy SAPPHIRE?
Gigáról sok selejt, meg egyéb probléma miatt már lemondtam.
Ti mit gondoltok?
Asrock B760 Pro RS, i5 12400F
-
Crossfit007
senior tag
válasz apollo12 #14490 üzenetére
Király!!
Szerintem hagyhatod így nyugodtan.
Én pedig vettem új monitort, 23 colos FULL HD LED-et Samsungot, 1920x1080ba tolok mindent most.
Vinyót is kicseréltem egy Samsung 1TB-osra ( 32mb cache, 7200 rpm ).
Még játékot nem néztem gépen, csak programokat meg videókat, mert még nagyban telepítem a rendszert. -
dangerzone
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #14449 üzenetére
1,2V-os beállításom nekem pl Crysis 2-vel tesztelt. De efölötti feszültségértéken inkább csak a 3d markot engedem rá. Ugysem merném efölötti érték felett használni huzamosan. De időt elcseszni jók ezek a benchmarkok. De semmi másra.
De az a hülye memória órajel idegesít, hogy miért csak annyi...Grr...
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz dangerzone #14494 üzenetére
E szerint elérhető az 1206MHz-es órajel memóriában is ami azért nem tűnik rossznak
Lehetséges gyártó specifikus is ám a történet.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz apollo12 #14490 üzenetére
Szerintem okosabb lenne alapfeszen megnézni a maxot, nem nagyon fog elmaradni az 1GHz-től. Egyébként meg maradhat, nem lesz baja, ha tudod hűteni. Szőrösfánk alatt mennyi az annyi?
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
apollo12
veterán
válasz ///Krisz\\\ #14499 üzenetére
kombusztor alatt 75Cfokon megy 100%venti mellett
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs