Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
válasz gordonfreemN #14049 üzenetére
egy fujitsu ls3260w 26"-os monitorrol van szó ezzel nem tudom összekötni hdmi kábelel mert nem ismeri fel.a tv-n nemtudtam kipróbálni mert rövid a kábel,remélem érthetően írtam le
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
GeneraL_XTX
veterán
Azon gondolkoztam hogy ha már úgyis itt a szobámban a böhömnagy 3D-s plazma, talán ki kéne próbálnom milyenek PC-n a 3D-s játékok. Konzolon már próbáltam, de ott nem igazán győzött meg, főleg mert az amúgy is ronda grafika még így is rengeteget butult, viszont gondolom a PC-nél ez nem probléma.
Kérdésem hogy a 6870 alkalmas egyáltalán erre? Ha igen mit állítsak/hogyan a driverben?
-
polonic
félisten
válasz GeneraL_XTX #14053 üzenetére
Igen, alkalmas.
Bár a teljesítmény csökkenni fog, szerintem.Itt néz körül, minden infot megtalálsz.
-
GeneraL_XTX
veterán
-
aram01
nagyúr
válasz gordonfreemN #14052 üzenetére
lehet hogy valami régebbi kábelt kéne szereznem?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
válasz gordonfreemN #14057 üzenetére
upc-s vagyok
viszont dvi-hdmi átalakitóval sem megy ,ez érdekes nem?
viszont azzal a plazmát minden további nélkül felismeriIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Babilla
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Sapphire 6850-est, viszont csak egy FSP 450Wattos tápom van. Elég lesz ez neki? (a mostani 4850-esemnek bőven elég...)
Nem tuningolok. Rendszerem egyébként Intel Core 2 Duo E7200-as, 2 GB rammal 1 terás vinyóval, Giga alaplap. Tudom, hogy ez kevés neki, de fokozatosan fogom cserélni a dolgokat (anyagi okok miatt...).
Segítséget előre is köszi!
Üdv[ Szerkesztve ]
-
Babilla
csendes tag
válasz aram01 #14063 üzenetére
A 6870-esnek alapból olyan táp kell, aminek 2 x 6Pin-es csatija is van. Nem?
Sajnos azt azért nem tudok venni, mert új tápba nem szeretnék beruházni. (egyébként 4-5 k.-val drágábbért már néztem én is 6870-est, szóval nagy a csábítás, de mondom akkor új táp is kéne a csati miatt... )Üdv!
-
ledgeri
nagyúr
-
gordonfreemN
addikt
válasz miresz #14039 üzenetére
A megoldás az alvó állapotban van. Nekem akkor zuhan le 100/300-ra, a hivatalos órajelekre, csak az a baj, hogy alvó állapotban nehezen tud monitorozni bármi. De a GPU Z-vel látszik a grafikon arányos csökkenése, csak az órajelet nem tudja frissíteni. Illetve van egy pont ahol 100-at mutat, de ha ott tartom a kurzort akkor azon az értéken ragad késöbb is, biztos, hogy az alvó állapot oka.
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Malibutomi
nagyúr
Kicsit tanácstalan vagyok srácok, mert ahogy visszanéztem a topicot elég sok a garis probléma, vagy legalábbis sokan irtak problémákról.
Most külföldről nagyon olcsón tudnék venni 6870-est, még ki is tudnám kint próbáltatni, de nem tudom hogy belevágjak-e, mert 10K különbség elég soknak tűnik, de ha beszarik fél év múlva akkor mindjárt nem olyan sok. -
gordonfreemN
addikt
-
Malibutomi
nagyúr
válasz gordonfreemN #14068 üzenetére
28K lenne a Sapphire
-
gordonfreemN
addikt
válasz Malibutomi #14069 üzenetére
Én személy szerint belevágnék. Vettem már új alaplapot is 3 napos próba garral, mert az is külföldről lett hozva.
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz gordonfreemN #14070 üzenetére
Nekem sincsenek rossz tapasztalataim, pl nekem még sosem volt rossz videókártyám, csak itt a topicban olvastam elég sok garis problémát, az elbizonytalanított.
-
gordonfreemN
addikt
-
nagyúr
válasz Malibutomi #14067 üzenetére
Nézz utána, hogy van-e gyártói garancia és ha igen, akkor hogyan tudod érvényesíteni. Szerintem, ha kapsz valami számlát, akkor a Spphire-nál talán tudsz valamit kezdeni.
-
jambiyya
őstag
Sziasztok!
Az "Arctic Cooling Accelero Twin Turbo Pro" rámegy a vtx3d kártyára is, vagy csak a ref. sapphire-ra?
Köszi. -
jambiyya
őstag
Nincs még meg a kártya, ezért is kérdeztem, hátha valaki próbálkozott már ezzel a kombinációval.
A vtx-ről írta valaki korábban, hogy a powercolor pcs+ biosával lehet gyorsítani. Ha erre ráteszek még egy ac hűtőt...szerk: a 6850-et néztem ki, bár árban nagyon közel van a 6870, szóval lehet, azt kéne inkább
[ Szerkesztve ]
-
jambiyya
őstag
Egyetértek, de nem akarok rögtön hűtőt is, csak a lehetőséget, hogy ha kell, akkor lehalkíthassam a VGA-t. Passzív kártyám volt (3870 powercolor scs3), így most félek mindenféle ventis megoldástól.
Most alaplapit használok, ami sajna elég karcsú. Még egy szimpla video lejátszás is kihívást tud neki okozni.
5770-ben, majd 5830-ban, végül 6850-ben gondolkoztam. Most a 6870 tetszik. Jó lenne megállni 40k-nál. -
nagyúr
válasz jambiyya #14079 üzenetére
Passzív után még a legjobb ventis is hangos
Én is voltam ilyen dilemmában, mint te, hogy először kártya, aztán majd valami jó hűtő és mindig az lett a vége, hogy két hét után vettem rá spéci hűtőt, mert a gyengébb kiadású gyári nem tetszett. Természetesen így már drágább lett a az egész cucc, mintha rögtön vettem volna egy gyárilag jó hűtésű kártyát.Ez csak az én véleményem, de én tutira nem szerelgetnék hűtőt már VGA-n.
Pl: VTX3D6850 (36,5k) + Accelero Twin Turbo Pro (6,5k) = 43k
Gigabyte 6850 OC Windforce hűtéssel = 38,5k (40 alatt vagy jó hűtéssel)A 6870-nél nem ekkora különbség, de ott is jobban jársz, ha rögtön veszel egy normális hűtővel szerelt kártyát. De azt biztos nem kapod meg 40k-ért, sőt még talán a VTX3D-t sem.
[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Tényleg bukom a garit ha hűtőt cserélek a kártyán?? -
- = Zk = -
félisten
válasz Mustármag #14081 üzenetére
igen.
amenniyben bebizonyosodik, hogy cseréltél. mert pl ha elteszed a gyári hűtőt, de vga halálnál visszetszed, és beviszed nem gáz. csak ne vegyék észre a csereberét" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Mustármag
őstag
válasz csucsbicep #14083 üzenetére
(#14082) - = Zk = -
(#14083) csucsbicep
Köszi a tanácsot akkor bepróbálkozok a cserével. -
nagyúr
válasz csucsbicep #14083 üzenetére
De szerintem nincs értelme kockáztatni. Vannak nagyon jó hűtővel szerelt kártyák, amik legalább olyan jók, mint az Accelero.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Tothgera30 #14086 üzenetére
érdekes.
igaz nekem a rev3-as 5770 van, de a világért sem cserélném le a hűtést rajta.
ha 5870/6870-em lenne, akkor pedig a batár Aurast tenném rá, 2db 120-as Coolink ventivel. azt is csak azért, hogy ne rohadjanak a szekrényben." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Mustármag #14084 üzenetére
Látom a házas topicban is érdeklődtél.
Csak jelzem, hogy ha nem jól szellőzik a házad egy új vga hűtővel se leszel sokkal előrébb lévén a kártya csak a meleg levegőt keringeti össze vissza így saját magát melegíti.
Én is ezzel küzdöttem nemrég, a gtx460-asom és a 6870-em is állandóan 80+ fok körül volt terhelve ( mindkettő directCU, ezért nem is értettem)
Nekem a házcsere oldotta meg a dolgot most ugyanez a kártya nem megy 70 fok fölé(65-68)
-
Mustármag
őstag
válasz GeneraL_XTX #14088 üzenetére
Nem tudom mi lehet a baj.
Egy CM690II házam van Elöl-alul-És az oldal lapon alul fúja befele,a hátulján és a tetején meg tolja kifele a meleget. -
Mustármag
őstag
válasz GeneraL_XTX #14091 üzenetére
Nahát ez az, akkor miért 75-80°C-os a kártya.
Egy ismerős, aki gépeket épít rendelésre.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Mustármag #14084 üzenetére
csak nehogy legyen egy buzgó PH-fórum olvasó azon a helyen ahol vetted..
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Mustármag
őstag
Amit most megtudnék venni az a Arctic Accelero S1 Rev 2-de sok helyen olvastam hogy különbözö kártyákra nehezen megy fel és berhelni kell, vajon ez jó lenne az én kártyámra?És ami lényeg jobb lenne mint a gyári.Vagy várjak inkább és fektessek be egy Arctic Accelero Xtreme Plus II-be.Vagy lehet mind2-vel egyhelyben toporognék párfok menne csak minuszba?
-
ledgeri
nagyúr
válasz Mustármag #14097 üzenetére
Én nem vagyok szaki...
De ha már berhelős ,akkor már nem a csavaron múlik a gari...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
jambiyya
őstag
Igen, nekem is ezen jár az agyam. A windforce-os cucc nem néz ki rosszul. Az MSI twinfrzr meg talán még jobb, mert 80 helyett 92 centis ventik vannak rajta. Az asusnak is van "jobbféle" hűtővel szerelt kártyája.
Teszteket hiába nézegetem, csak nem jövök rá, melyik a leghalkabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest