Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonSüti
csendes tag
Hát köszönöm szépen a segitségeket...remélem holnap megoldódik a problémám

-
DonSüti
csendes tag
Igazság szerint ez az első nagyobb gépem, és nekem nem sok lüvésem volt márkákról és szerintem megtalátam a városban az egyetlen boltot ahol a számitógépösszeszerelés is gondot jelent, csak az szólt mellettük hogy ott kaptam meg a hitelt rendesen a gépre...
de most majd holnap akkor megpróbálok kicsit erélyesebben fellépni...mer finoman szólva is tele van velük a ****-om!
-
DonSüti
csendes tag
Na megfejtettem a zörejt, az nem a videókártyából jön...a táp kezdett el vacakolni, amit csütörtökön hoztam el

69ig megy fel a hőmérséklet csak, akkor jól sejtem hogy nem itt keresnem a hibát?
a tápom ellát egy 500as vinyót egy 160as vinyót egy 80as vinyót egy dvd irót meg a videókártyám és 4 giga ramot meg Q6600as processzort...
akkor inkább a tápomba keressem a hibát? -
DonSüti
csendes tag
Egx Trust 570W táp van a gépben...elsőre mikor hazahoztam elszált a tápom, azt cserélték garban, elvileg ez egy uj táp...
nincs fent az oldala, folyamatosan nézem meg próbálom figyelnim...hozzá nem ér semmi a ventilátorhoz...először én is azt hittem, de körülnéztem és nem ér hozzá semmi, ha kilépek a játékból akkor abbahagyja a furcsa sercegést...most raktam fel egy Everest nevü progit, és most alapból 54 fokos a GPU és a ventilátod 2140 fordulaton megy, mikor kiléptem a játékból akkor 69fokos volt a GPU... -
DonSüti
csendes tag
válasz
Tuco Ramirez
üzenetére
Hát az ATItool-al próbálkozok de nem tudtam megnézni hogy hány fokra melegszik fel:S
Most próbáltam a NFS ProStreet-et is de az sem hagyta hidegen, sőt talán még melegebb lett
-
DonSüti
csendes tag
Crysis játék közben furcsa mintha pattógó hang jönne ki a gépemből és iszonyat túl melegszik a videókártya...le is kapcsolta a gépet...ez normális?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest