Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel
tag
Sziasztok!
Szeretnem segitsegeteket kerni a kovetkezo esettel kapcsolatban:
Adott egy Sapphire HD 2900 GT, amely neha (azaz randomalisan) amikor POST-ol a szamitogep, a megjelenites a kepernyon osszeugorva jelenik meg - amint a Windows betoltesehez er, mar visszaugrik a helyes felbontasra.
A kepernyom egy BenQ FP91GX 19" LCD es DVI bemenetelet hasznalom.
Ez a felbontasos dolog kulonben azutan tortent miutan merevlemezt csereltem (a kartya hosszusaga miatt ki kellett ovatosan szedjem hogy kihuzzam az IDE kabelt, majd visszahelyeztem a kartyat. Jelenleg egy WD Raptor 74 gigas merevlemez van a hibas IDE Seagate helyett, habar szerintem nincs osszefugges a ket dolog kozott).
Hogyan tudnam igazan letesztelni a kartya epseget? Jelenleg a Video Card Stability-Test programot futtatom, idaig hibatlanul.
A kerdesem: egyaltalan ez hibara utal, vagy csak elefantot csinalok valamibol amibol nem is kene?
Elore is koszonom a hozzaszolast!

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).