Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sonarr és Radarr
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
embersrise
csendes tag
Közeli jóbarátomtól vettem akivel együtt vettük kb október-novemberben. Tehát a kártyával elméletileg nincs semmi gebasz. MIelőtt betettük az én gépembe az ő gépében volt és semmi probléma nem volt vele. Esetleg még azt tudom elképzelni hogy nem szereti annyira azt hogy PCIe 4x módban fut (csak annyit tud a jelenlegi lapom). De az az első hogy új táp, azzal megnézem , hogy javul e a helyzet.
-
embersrise
csendes tag
A képszemetelést, amit említettem okozhatja az, hoyg nem elég neki a táp? Amíg nincs meg az új 500 as addig most egy noname 400-assal hajtom (játszani nem is tudok mert 5 perc után elszáll a gép), csak általános felhasználásra net/photoshop stb.
Elképzelhető hoyg azért koszol mert nem kap elég energiát? -
embersrise
csendes tag
Hali!
Egyik probléme a másik után!! MItől lehet hjoyg szemetel a kártya? His hd2900xt 1gb, niincs húzva semmi, 8.2 es catalyst, friss windows. Everesttel megnézeztem hőmérsékletek: Gpu:51, GPU körny.:45, GPU VRM.: 52 . ventillátora 31%on megy. Normálisan ezek az értékek? MI lehet a baj?
Kép:
-
embersrise
csendes tag
Szaisztok!
Segítséget szeretnék kérni! A napokban váltottam x800pro ról egy HIS hd2900XT-re. A problémám az lenne hogy, míg az x800-on hibátlanul ki tudtam nyomni a jelet extend desktop módban vagy clone-ban (igazából mindegy) addig ezen a kártyán ezt nem tudom megtenni. Ugyanazt a drivert használom (mondjuk próbáltam omegát is) de catalystban display managerben szürke a kis tv ábra, ergo nem érzékeli hoyg rá van kötve a Tv. Ami érdekes még hogyha catalyst basic módban a kijelzőt állítom akkor kiküldi a jelet a tv r eviszont a monitort kikapcsolja tehát a kettőt együtt egyzserűen nem engedi.
Sima TV out, compositon, nem HDMI vagy ilyenek.Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Manli RTX 2060 6GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok! Beszámítás!
- Akció! MSI RTX 4080 SUPER 16G Ventus 3X OC eladó (2 év gari)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest