- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
elit_hun #3783 üzenetére
nem tudom. A Pro version egy ugyanolyan XT csak kisebb órajelekkel... Így passz. Már nem tűnik olyan fasza kártyának, mint azelőtt
HD2950Pro meg nekem távolinak tűnik, én most akaróóóm
Így passz. Már május óta építgetem a gépet, és elfogyott a türelmem. Mindent megvettem, csak a leginkább változó alkatrészeket nem. VGA és CPU
És csak várok, a csodára. A kevesebb pénz is gátat szab a sok pénz szórásának, így vagy gyűjtögetek, vagy kisebb kompromisszum... Én a HD2950Pro előrelátható teljesítményére vagyok kiváncsi, mert ha 2900XT alá lesz belőve, akkor inkább 2900Pro @ XT lesz... DX10.1 nem érdekel, kacsa. PCI-Expressel nem kompatibilis a deszkám, így ezek nem érdekelnek.. Kizárólag a teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 5060 1 HÓNAPJA VÉVE!
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest