Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
Én azt nem értem, hogy filmnézés közben miért olyan fontos, hogy 10% cpu load legyen, pl -ez esetben- 50% helyett.....tisztában vagyok a hardveres gyorsítás ill ''munkavégzés'' előnyeivel....igazából konkrétumok érdekelnének......ha filmet nézek és közben tömörítek akkor később végez a tömörítéssel- szal csak annyit akartam mondani, hogy sztem ez valójában nem ''hétköznapi'' problema....meg feltételezem aki r600t vesz nem 1000es celeronnal fogja hajtani...szal minőségbeli különbséget nem fog látni a user.....javítsatok ki ha tévedek..
-
Komplikato
veterán
Ööö, azért ugye a hírben is benne van, hogy az UVD benne van és jól működik a HD2400, 2600 kártyákban (sőt HD2350-ben), valamint az ATI állítása szerint nem is állították, hogy a HD2900-ben benne van. (Ellenben nem tagadták)
Szóval aki NEM csúcskártyára hajt, annak pont nem is lesz kára belőle, hogy a leggaygibb HD széria szépen viszi majd a HD videokat ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Nyomtató topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Béta iOS-t használók topikja
- Hardcore café
- Amazon Kindle
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest