Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyszerű a válasz ha a mostani gémekkel akarsz játszani és olcsóbban akarod megúszni egyértelmű, hogy a 320-as GTS a befutó, de DX10-be már lehet, hogy közel se lesz annyira befutó az a 320-as, sőt még lehet a GTX-se, de ez majd elválik.
Én is agyaltam a 320-ason, de aztán eszembe jutott, hogy 1.5évig jó volt az X1800-as, aztán hamar el is döntöttem, hogy melyiket kell választanom.
-
sharKBITE
aktív tag
Ugyan, ez csak egy felbontás és öt játék a sokmillió közül. Ennyi alapján nem szabad dönteni, szerintem. Ne felejtsük el hogy vannak olyan játékok, ahol a 29XT elveri a 88Ultrát is. És bizonyos felbontások és beállítások mellett hirtelen elvérzik a 320-as GTS a ''kevés'' memó miatt. A 320-as GTS azért érné meg, mert az a legolcsóbb a nagyvasak közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- DXRACER Prince L gamer szék
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- HP 255 G9 /ryzen 3 5425U/8GB/256GB SSD/Jó akku/Törött kijelző/
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én is agyaltam a 320-ason, de aztán eszembe jutott, hogy 1.5évig jó volt az X1800-as, aztán hamar el is döntöttem, hogy melyiket kell választanom.