Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolyFire
aktív tag
válasz
Joci?? #11950 üzenetére
próbálgasd hogy melyik jön be....én kipróbáltam 4 bios mod-ot és abból 3-at nem szeretett a karim....windows faszán betöltött meg minden....de a 3dmark már le se futott....nekem most egy 1,05/1,20 voltos mod van fent....enyhén tuningos....
és teljesen jól megy vele a karim...de tegyük hozzá hogy vízzel hűtöm a gpu-t....így terhelés alatt is 53 fok körül van max....egyedül a VRM melegszik írdatlanul de már arra is vettem cuccost tegnap....csak fel kell szerelni
Nincs valakinek véletlenül felesleges ramsünije? jó pénzért megveszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- E-roller topik
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Metal topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 26
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest