Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peron
tag
válasz
joshua7
üzenetére
Anno még amikor egy Pro volt a gépemben tök normálisan futott highon, veryn néha diafilmezett
, de amint XT-re lett flasshelve gyönyörűen ment. Persze 1208*1024-en, mert csak annyit tud a monitorom.Arbiter:
A 2,4 nagyon kevés a Pro-nak, már többször is írták, hogy kell neki a 3 Ghz, hogy kihajtsa a kártyát.
Múltkor véletlenül vettem egy 256 bites Pro-t, azzal is CF-ben megnéztem a 3Dmarkot akkor 15080-at hozott, tehát az XT-re flasshelt 512 bites Pro-tól az az 1000 pont sztem elhanyagolható. Csendesebb is, kevesebbet is fogyaszt stb. Alig tudtam becserélni egy 512-esre és december vásárhoz képest buktam rajta 17K-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de amint XT-re lett flasshelve gyönyörűen ment. Persze 1208*1024-en, mert csak annyit tud a monitorom.