- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyszerűen: Ha PCIet akarsz alaplapot cserélsz...ha alaplapot cserélsz,cserélsz processort,ha alaplapot cserélsz,cserélsz ramot... Én is nehezen szántam rá magam, de megtettem (igaz az én régi gépem már benne volt a korban rendesen
)
Azaz egy PCIes VGA egy komplett gépcserét kíván.
-
Noh,megjött a kis drágám (His 2600xt).
így néz ki kb: [link] Ami viszont furcsa,hogy elég khm elégtelennek tűnik ez a venti részleg,és úgy 4-5 óra tlepítgetés után (renszercuccokat tettem vissza) elég meleg volt az elődhöz képest (mondjuk az egy tökig beburkolt 9550 gecube XT volt) De mindenesetre edig tetszik
-
Bah,ott valami nagyon nem oké a driverekkel szerintem. Nekem már 5.1es hangrendszerem van évek óta,és néha fülest használok a környezetem egészsége miatt,de nem volt még ilyen gondom (igaz,nekem az 5.1 az SB live! digital,de holnaptól valszeg az új alaplapét fogom használni
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest