Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adcsyka
csendes tag
válasz
Zolee11 #1413 üzenetére
Sajnos nálam már megvolt párszor a win install és olyankor semmit sem lát a windows. Egyszerűen üres a kártyanév rész és valami vga kompatibilis meghajtót használ. Olyankor sem megy fel egyetlen ATI-s driver sem. Még a 7.10-es drivert kipróbálom kézi megmutatással, hátha. Már írtam ezügyben az MSI-nek is de semmi reakciójuk sem volt még rá. Ennek kb. 2 hete. Ennyit a supportjukról!
-
adcsyka
csendes tag
válasz
BenceShearer #1405 üzenetére
Van benne egy-kettő csak sajnos pont az enyém nincs. Illetve HDxxxx nincs.
-
adcsyka
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #1402 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Próbáltam kézzel is úgy felment maga a driver csak sajnos minden 3D-s progi elszállt valamilyen hibaüzinevel. Próbáltam már azt is hogy az MSI driveréből kivettem azokat a sorokat amelyek az én kártyámra vonatkoztak és átültettem az ATI driverébe. Az sem hozott változást. Viszont furcsálottam hogy még a 7.10-es ATI driverben sincs semmilyen HD2xxx AGP támogatva.
-
adcsyka
csendes tag
válasz
BenceShearer #1388 üzenetére
Sajnos ehhez nem találtam. Tudsz esetleg konkrét helyet ahonnan hozzá lehetne jutni?
-
adcsyka
csendes tag
Sziasztok.
A segítségeteket kérném. Nemrég vettem egy MSI RX2600Pro AGP-s kártyát. Sajnos a gyári cd-n lévő (7.7) driveren kívül semmelyik ATI driver sem hajlandó feltelepülni. Azt írja hogy nincs kártya a gépben. Pedig hát ott van és az MSI saját kreálmányú drivere felmegy. Légyszíves aki tud segítsen! Köszönöm. Egyébként egy ABIT AN7-ben van a kari. -
adcsyka
csendes tag
A #461-es hozzászóláshoz valami segítség vagy ötlet esetleg?
-
adcsyka
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég vettem egy MSI Radeon HD2600Pro AGP-s kártyát és lenne vele némi problémám. Az első gondom hogy csak az MSI féle driver (catalyst 7.7)megy fel a kártyára. A gyári ATI catalyst 7.9 nem látja a kártyát. A másik nem találtam még egy lejátszó progit sem ami kihasználná a kártya hardveres HD gyorsítását.
Tudnátok nekem segíteni? Főleg a driver problémára kérnék megoldási tippeket tőletek.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest