Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Komplikato
üzenetére
Nem tudom mit tegyek,én is DVI-os tft-t szándékozom venni,de így csak analóg bemeneten használhatnám a monitort?
-
válasz
Komplikato
üzenetére
Analóg átalakítóval miért jó?Tudsz valamilyen ATI vga bios buherátort?
-
válasz
belaazallat
üzenetére
A probléma nálam is hasonló,lásd itt. Van ill lesz kép,de nagysokára.Csak ha DVi-vel van összekötve a tft-vel,driverrel és nélküle is.
-
Üdv!
Van egy Sapphire 2600xt-m,és a következő a probléma.Nekem -egyenlőre-analóg bementű tft-m van,minden rendben.Azonban átvittem a kártyát haverhoz,DVI-os tft-je van.Előzőleg is ATI kártyája volt,driver leszed,kártya be kártya-monitor összeköt (DVI-DVI),gép indít.Boot képernyő nincs,a legelső kép ami előjön az "Üdvözöljük" bejelentkező képernyő nagy sokára.Bios-ba nem lehet belépni semmilyen módon.Driver felrak,a helyzet változatlan.Mindkét kimenetét próbáltuk a kártyának.Bios reset,elem ki,semmi nem változik.A kábel DVI-D.Ha közbeiktatjuk a kártyához adott analóg átalakítót,semmi probléma.
Mi lehet a gond?
Egyébiránt a kártyával,a képminőséggel semmi probléma. -
MSI rx2600xt 256mb-os verzió passzív hűtéséről van valakinek infója?(Alap és terhelt állapoptú hőmérséklet)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 32GB DDR4 / RTX 3070 8GB / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és Lite,de látom Sapphire-ban is van Lite olcsóbban...