Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 20230101_102713676_iOS
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuja1
aktív tag
válasz
BIZ0906
üzenetére
Ritkán szólok akkor is minek.
De elég cinkota, hogy már egy magát rendesen letakarító soft-nak is örülni kell.
és akkor hol tartunk a 1000 gyártó 1000 féle alaplap,vga,mem,HD...stb kompatibilitásától...Ilyenkor gondolok arrra tuti nem mi (emberiség) építettük a piramisokat.

-
bolcsodal
addikt
válasz
BIZ0906
üzenetére
"A VPU recover lehetővé teszi, hogy a megjelenítő illesztőprogramja alaphelyzetbe állítsa a grafikus processzort abban az esetben, ha az nem válaszol a megjelenítő illesztőprogram utasításaira. A VPU recover használata során a megjelenítő illesztőprogramja a legtöbb esetben képes alaphelyzetbe állítani a grafikus processzort a rendszer újraindítása nélkül is."
-
fagy53
nagyúr
válasz
BIZ0906
üzenetére
Az a jó, egy fokkal kevesebb gond van vele.
Én töröltem az egész CCC-t, csak a Display Driver van telepítve meg a .NET 2.0 és működik rendesen.sata??: de csak azért, mert a GPU-t túlhúztad és éppen a fagyás határán szédelgett, még több fesszel több pontot kaphattál volna. Mennyi volt a GPU fesz a 950-nél?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
BIZ0906
üzenetére
A CCC-ben legalul. Nem tudom csökkentett módban elindul, az a gyanúm nem. Tedd fel a legfrissebb drivert (Catalyst 8.2), ha AGP-s, akkor biztos ami biztos alapon a 8.1 AGP Hotfixet töltsd le. (linkelve lett már párszor a topikban...)
CPT.Pirk: Ez eszembe se jutott, talán még sose indítottam Basic módban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)