Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackthorn
csendes tag
válasz
horvathkrisz #89 üzenetére
Helló!
Nekem szintén elmosódott képet produkál a Sapphire 2600xt GDDR3.Nálam DVI-VGA átalakítóval, de TFT-n. Ugyanakkor az átalakító a régi nvidia kártya DVI kimenetén keresztül jó képet ad. MSI átalakítóval is rossz volt a kép a Sapphire kártyával. Viszont kipróbáltam haver Philips TFT-jén. DVI-VGA átalakítóval rossz a kép. DVI-DVI kábellel viszont szuper. Felhívtam boltot, azt mondták ez natív DVI kimenet és nem tudja tökéletesen alakítani VGA-ra a jelét.Szóval ez ilyen. Biztos nem szeretnék kicserélni...
Nem igazán akartam most DVI-os TFT-t venni, de filózok, hogy karácsony körül veszek egyet és megtartom a kártyát. Vagy töprengek még én is a kártyacserén. 3D-ben egész tűrhető a kép, csak olvasni baromi rossz róla 2D-ben. Levettem a felbontást 1024x768-ra, most szódával elmegy, de korántsem mondanám jónak. Vártam, hogy tudjak írni tesztelést egy DVI-VGA Samsung kábellel, de még nem került hozzám. Egyelőre ennyi. Bánom, hogy nem 8600GT-t vettem.Haver lehet, hogy megveszi így is a kártyát, én meg nézek valami mást, vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Bittorrent topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest