Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Azért gondoltam, hogy Aggregátor mélcímére küldöm, mert megbeszéltük, hogy beteszi a vmodos cikkbe kiegészítőnek, és netán vágni, méretezni, akármit akar vele. Mondjuk le is tudja tölteni, na mind1 majd kitalálja hová küldjem.
Természetesen figyelni fogom a hőmérsékleteket, éppen most néztem mennyi ha terhelve van, és néha beleszalad a 70 fokba. Mi lesz ha vmod+húzva lesz
Többen is írtátok itt, hogy kinek mennyi, most nem kerestem vissza, de olyan 38-40 fok rémlik idle, terhelve nem emlékszem, igaz azt nem írta senki hány fokos szobában nézte, de csak nem minusz 20-ban
Azthiszem mielött neki esek a vmodnak lekapom a hűtőt és megnézem milyen és mennyi paszta van alatta. Esetleg teszek rá másikat, még nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Többen is írtátok itt, hogy kinek mennyi, most nem kerestem vissza, de olyan 38-40 fok rémlik idle, terhelve nem emlékszem, igaz azt nem írta senki hány fokos szobában nézte, de csak nem minusz 20-ban