Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
istikovacs
csendes tag
sziasztok !
Vettem egy Sapphire Radeon HD 2600 pro 512 ram-os kártyát, agp-s. Nekem 32 bites XP-m van SP2-vel, 1.5giga ram.
Most az a probléma lépett fel, hogy a call of duty 4 közben, illetve az intrónál a windows pittyen egyet, és semerre sem megy, lefagy.
A www.canitrunit.com-on megnéztem, és azt kéri a gép, frissítsem a drivert (amúgy minden más jó). catalyst7.10 a gyári, az is van fenn.
Letöltöttem a 7.12-est nem megy fel (sem a 7.11, sem a saaphire oldaláról, sem az ati-ról)
Azt írja ki, hogy nem kompatibilis a driver, vagy az operációs rendszer.
A call of duty 2 a régi geforce 4200ti- kártyával jól ment. (Ezzel is elindul, de elég tré a célkereszt, az iránytű, stb.)
Most mit lehetne tenni? (gondolom valahogy fel kellene erőszakolni a drivert)u.i.:athoni neked ugyanilyen kártyád van ugye? hogyan tetted fel a drivert?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- Üzleti vita és megbeszélés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kuponkunyeráló
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Vadi új Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest