Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
persze, hogy nem véletlenül, hanem azért, mert "nagyon otthon van a srác a HW-ek működésében"

tzsolesz:
de "sajnos" gbors-nak van teljes munkaidős állása 
Diablo 3-ban egyébként nekem az a legnagyobb magic, hogy süt róla, hogy a Blizzard egy klasszissal felette áll minden más nagy játékgyárnak - sokkal jobban tudnak a játékos fejével gondolkodni, a trailerek / bemutatók összeállítása pedig zseniális, bennem mindegyik "húdejátszanékvele" feelinget generál, pedig sem a Diablonak, sem a Starcraftnak nem vagyok nagy rajongója.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Én inkább a FC2-t várom jobban, na meg a GTA4-et. Na jó az új NFS-re is kíváncsi vagyok azért, hátha lesz még egy CPU tesztelő programunk.
A Diablo3-ról már láttam egy csomó trailert, és nekem annyira nem jött be. A játék igazán igényesnek néz ki, de nem az én világom lesz szerintem.Nem vallàs, de nyìlvàn nem hiàba került be a ph csapatàba...
Ezzel kapcsolatban annyi a véleményem, hogy örülök neki hogy egy ilyen szakembert behívtak a csapatba. Sokszor az az érzésem, hogy gbors-nak is ott lenne a helye...

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de "sajnos" gbors-nak van teljes munkaidős állása