- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
psyho85
aktív tag
Üdv Mesterek!
Egy hónapja vettem egy Sapphire HD 2600pro-t, mert egyrészt AGP-s S478-as alaplapom van, és abba felesleges jobb, másrészt viszont csóró is vagyok ám, és az a 17k teljesen baráti ár volt egy ilyen kártyáért. Teszem hozzá, egy x1550 után megváltásként értékelhető (és azt eladva már csak 6k-t kellet invesztálni
). A történethez hozzá tartozik, hogy vissza akartam vinni (és vissza is kellett volna), mert az eladó által szóban és írásban is beígért 1000Mhz-s memória helyett csak 800Mhz-es DDR2 volt rajta…
Ám ha már így alakult, hát hajtsuk meg, mondtam én, egyszeri és egyszerű user, mi jön ki belőle?! Ha más nem, a füst! Az eredmény viszont meglepő volt: [LINK] Átállítani nem állítottam semmit, alapbeállításokkal futott.
A memória már nem bírja, de a GPU és a CPU még igen – hozzáteszem, ez egy ASRock P4i65G, nem egy tuning-barát alaplap. Persze a videokártyán a ventillátor 95%-on pörög ilyenkor, a hőmérséklete 67 fok körül van, de füles mellett úgyse hallani (és egyébként is határozottan halk a hűtése – bár én egy süket zenész vagyok
)! Érdemes-e még húzni, vagy dőljek hátra, és örüljek, hogy a CoD4 tökéletesen 1024*768/közepes grafikán (persze DX10-es effektek nélkül)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest