Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• psyho85

aktív tag

Üdv Mesterek!

Egy hónapja vettem egy Sapphire HD 2600pro-t, mert egyrészt AGP-s S478-as alaplapom van, és abba felesleges jobb, másrészt viszont csóró is vagyok ám, és az a 17k teljesen baráti ár volt egy ilyen kártyáért. Teszem hozzá, egy x1550 után megváltásként értékelhető (és azt eladva már csak 6k-t kellet invesztálni :) ). A történethez hozzá tartozik, hogy vissza akartam vinni (és vissza is kellett volna), mert az eladó által szóban és írásban is beígért 1000Mhz-s memória helyett csak 800Mhz-es DDR2 volt rajta… :W Ám ha már így alakult, hát hajtsuk meg, mondtam én, egyszeri és egyszerű user, mi jön ki belőle?! Ha más nem, a füst! Az eredmény viszont meglepő volt: [LINK] Átállítani nem állítottam semmit, alapbeállításokkal futott.

A memória már nem bírja, de a GPU és a CPU még igen – hozzáteszem, ez egy ASRock P4i65G, nem egy tuning-barát alaplap. Persze a videokártyán a ventillátor 95%-on pörög ilyenkor, a hőmérséklete 67 fok körül van, de füles mellett úgyse hallani (és egyébként is határozottan halk a hűtése – bár én egy süket zenész vagyok :)) )! Érdemes-e még húzni, vagy dőljek hátra, és örüljek, hogy a CoD4 tökéletesen 1024*768/közepes grafikán (persze DX10-es effektek nélkül)? :F

Új hozzászólás Aktív témák