Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tzsolesz #9168 üzenetére
nagyon a szívemhez nőtt mind a 7300GT anno, mind a 2600XT - leginkább azért, mert kiválóan hozták azt, amit vártam tőlük, amikor megvettem őket. az ár/érték mániám nem a pénztárcám függvénye, hanem belső indíttatás - idegesít, ha valamiért többet fizetek, mint amennyit ér. (VaniliásRönk, ez most magas labda Neked
)
fagy53: amilyen tempóban az ATI tolja ki az új generációkat, lesz ez 5850 is
amúgy pont most dolgozom (ill. a gép dolgozik
) egy adag teszten, ami a 96GT CPU-éhségét hivatott megmutatni. ha valaha kész lesz, megy a logoutra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- gigabyte 5080 aorus master videokártya
- EVGA GeForce RTX 2080 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest