Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpas
csendes tag
Sziasztok!
Driverproblémával kűzködtem, a cod4 mindig újraindult. A Catalyst 7.10-es driver volt rajta (azt adták a VGA-hoz). Próbáltam manuálisan telepíteni a 7.14-es Catalystot (azt mondják az a legjobb AGP-hez) de nem néztem át tüzetesen az egész listát, nem találtam 2600XT-t.
Feltettem aztán az Omega 3.8.442-es driverét, ment is rendesen a játék, végig is vittem 1280x1024-es felbontásban. (előtte a Crysist is ien felbontásban vittem végig közepes beállításokon) Az mp is ment rendesen, de most ahányszor lelövök egy embert újraindúl.
Már tényleg nem tudom mi lehet a probléma...Valami jóu driver kéne hozzá? Vagy lehet h a videokártya nem kezeli jól a cod4-et?
Amúgy az ATT-ben nem lehet valahol megnézni a hőmérsékletet? Nem szeretném ha túlmelegedne a vid.kártya, nemtom mennyire kezeli máskép az omega a kártyát mint a catalyst, de sok külömbség nem lehet kötük, mivel az omega tudtommal a catalyst javítása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen GPS-t vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Sorozatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Milyen videókártyát?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- További aktív témák...
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest