- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Aggregátor: Küldtem a képeket mélben, remélem tudsz fogadni kb. 8 megát. Ha nem, akkor elküldöm egyenként. Majd írd le mire jutottál a képekkel(feltéve, hogy ha sikerült fogadni a mélt), de még ne rakd be a cikkbe, leírtam, hogy miért. Majd este valamikor benézek ide, addig lektoráld(jól írtam
) őket.
{Zodiac}: Nem nekem van mákom, hanem neked nincs szerencséd. A többségnek működik. Két barátomnak is van ilyen kártyája, tök más konfigban mint nekem és nekik is jól működik. Nem rég egy ismerős(ügyfél) szopott egy nv8800gt-vel(természetesen ez nem AGP-s volt, de a lényegen nem változtat), hamar hasonló véleményre jutott mint te, pedig ezer másik embernek hibátlan. Azután persze megkért, hogy nézzem meg már mi fax baja van, megmondom őszintén egy darabig én is vakartam a fejem, de végül rájöttem, hogy az egyik ramja szar, pedig elötte nem jelentkeztek ram hibák. Úgyhogy én aztmondom ne általánosíts, hogy ez így szar meg úgy szar, persze én sem teszem, mert nekem meg két havernak jó, elfogadom, hogy van kivétel is, azaz ez a kártya nem tökéletes, de nem is szar. Ettől függetlenül megértelek, nem jó ha valami szivatja az embert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Autós topik
- Metal topik
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Szőlősgazdák topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest