Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Aggregátor: Küldtem a képeket mélben, remélem tudsz fogadni kb. 8 megát. Ha nem, akkor elküldöm egyenként. Majd írd le mire jutottál a képekkel(feltéve, hogy ha sikerült fogadni a mélt), de még ne rakd be a cikkbe, leírtam, hogy miért. Majd este valamikor benézek ide, addig lektoráld(jól írtam
) őket.
{Zodiac}: Nem nekem van mákom, hanem neked nincs szerencséd. A többségnek működik. Két barátomnak is van ilyen kártyája, tök más konfigban mint nekem és nekik is jól működik. Nem rég egy ismerős(ügyfél) szopott egy nv8800gt-vel(természetesen ez nem AGP-s volt, de a lényegen nem változtat), hamar hasonló véleményre jutott mint te, pedig ezer másik embernek hibátlan. Azután persze megkért, hogy nézzem meg már mi fax baja van, megmondom őszintén egy darabig én is vakartam a fejem, de végül rájöttem, hogy az egyik ramja szar, pedig elötte nem jelentkeztek ram hibák. Úgyhogy én aztmondom ne általánosíts, hogy ez így szar meg úgy szar, persze én sem teszem, mert nekem meg két havernak jó, elfogadom, hogy van kivétel is, azaz ez a kártya nem tökéletes, de nem is szar. Ettől függetlenül megértelek, nem jó ha valami szivatja az embert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OTP Bank topic
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- MSI GeForce RTX 4080 Ventus 3X OC 16GB GDDR6X - GARANCIÁLIS - ELADÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest