Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
elado a VGA-m, h esetelg vlakit érdekel.
-
popey37
addikt
van egy giga 2600XT-m, gondoltam voltmoddolom. De képtelen vagyok megtalálni as két ellenállást, egész más a karim felépitése mint a linken megadott karinak. nincs valakinek valami megoldása erre?
-
popey37
addikt
válasz
Create.
üzenetére
nálam a crisys simán megy közepes beállitásokkal. a fraps 50-70 fps-t mutat játék közben
bár volt kis gondom a driverekkel. és a CCC még mindig csak hibát ir indulás helyett.
ettől függetlenül lehet, hogy elpasszolom a karimat és visszatérek az nvidiához. nem cserélnék, de a driver támogatás hiánya miatt lehet kénytelen leszek. jobb a kép az atis karival, jóval olcsóbb, de a driverek elég szarok.
még két azonos számú driver sem egyforma, legalábbis nálam egyik ment a másik meg nem. -
popey37
addikt
A sokadik probálkozásra végül sikerült egy kis tuning, a kari pasziv hütéssel megy, a bordán egy 12cm-es venti csücsül. a hőfok 54-55 fok, az alap órajel 800/1400Mhz.
sok időm nem volt, de 904/2000mhz-et már sikerült kicsiholni belőle.egy kérdésem azért lenne még: 1,4-es memók vannak rajta, elméletileg meddig huzhatók?
A GPU szerintem voltmod nélkül nem igazán fog feljeb menni, max 5-10 mhz. -
popey37
addikt
hali a gondom a következő: akármit állitok be orajeleket a vga-hoz nem hajlandó csak a gyári orajelekkel menni. egyszerüen nem állitja át az emelt orajelre.
probáltam a 7.1 és 7.11 drivert is, a riva tunert is. egyiknél sem mükszik.
a gyári CCC leteszteli 880/900 mhz-re de nem állitja be csak a gyári orajeleket.tud valaki segiteni?
Ja a karim Gigabyte HD 2600XT 256 mb
gyári orajelek: 800/1400mhzelőre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Formula-1 humoros
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G2i - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest