- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
CPT.Pirk #6281 üzenetére
Tévedtem, mégi 800/8000-on indul a kari, csak AGCT megtréfált...
Megcsináltam a vmodot, de persze szokásomhoz híven nem a ceruzázást, mert elég meredek dolog satírozással 100 ohmot leszedni...
Szóval fölkerült a porti, jelenleg 1.375V-on megy, 877/801 MHz-en, majd később memóriát is megabajgatom. Mennyi feszt szeretnek ezek a ramok? 2.2, 2.3V?Jelenlegi beállításokon max 77 fokos a kari, 1.4V-on már felment 80 fölés, és nem volt elég a 900MHz stabil tartásához, aszthiszem itt megállok, majd később ramokat még főzöm kicsit, meg kap oldalról kis hűtést az a kis baromira melegedő tekercsszerüség. itt van egy kép, majd a kari hűtéséről is teszek fel később. [link]
végülis csak majdnem 300MHz tuning...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- ASUS STRIX GTX 960 2GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest