- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Néztem egy kis HL2 Lost Coast stress tsztet, 1280*720, minden fullon, hdr fullon, 16x textúra szűrés, 2xMSAA, alap órajelen (600/700) AVG 42,93 FPS, tuning után (800/800) 48,73 FPS
Érdekes módon a ha kikapcsoltam MSAA-t, akkor piros pontocskák kerültek a textúrák sok részére, bár a játék láthatólag még több helyen bugos, nyílván techdemo volta miatt. Egyébként tuning nélkül is gyönyörűen játszható, volt pár pici szaggatás, de nem a videokarinak tulajdonítom be.
Jah igen, aki még nem próbálta, érdemes megnézni, főleg a víz megjelenítése gyönyörű, valamint a templomban a domború üveg, és a hdr dolgok nagyon ott vannak.
Jah: egymagos proc, single ch. ram, vista ultimate, catalyst 7.9 -ahol bevolt kapcsolva qualityre az adaptíve AA, nemtudom ez számít-e, valamint a catalyst AA high-ra volt kapcsolva.
És még valami, ez az AMD GPU clock tool nem a leg stabilabb jószág, HL2 játszása után akartam állítani, rögtön no signal, gép újraindítás csak táp kikapcsolásával ment, utánna a bios kiírta h. cpu overclock fail, de aztán köv. reset után rendbejött, és most a tuning is ment a progival...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest