Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobolan
senior tag
Szerintem régi a lapod. Nekem is volt ilyen lapom, pontosabban nem delux, de az most mindegy, és X1950proval pl. el sem indul.
Ezt onnan tudom, hogy haver vette meg tőlem a lapot régebben, nekem meg volt 1950pro kártyám, és ki akartuk próbálni, hogy a socketa-s 2000+ sempron mennyire tudja kihajtani.
Nem jött össze, nem indult el a gép, pedig még tápot is cseréltünk.A poén az, hogy utána vett egy 7600GT-t azzal meg működött rendben, holott az is modernebb kártya az alaplapjához képest.
Szabvány, meg driver ide vagy oda léteznek megmagyarázhatatlan inkompatibilitási gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest