- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
phallos
tag
Hali!
Kb. 2 hete nekem is egy Sapphire 2600xt üzemel a masinámban, de van egy kis gondom:
5-8 percenként fogja magát és leteszi a win tálcájára az éppen futó játékot, de nem zárja be.
Ezt az elmúlt 2 napban csinálja, addig nem volt semmi ilyen gond.Próbálkoztam újabb és régebbi (gyári) driverekkel, de ugyanezt produkálják. Ezek telepítése közben/után pedig mindig gond van a CCC-vel: nem hajlandó felmenni, vagy ha fel is megy, akkor nem tudom használni, mert jön a hibaüzenet:
"A Catalsyt Control Centre: Host application hibát észlelt, ezért leállt."Ha van vmi ötletetek a probléma megoldására, várom szeretettel, mert b*szottul idegesítő, hogy állandóan leteszi akciózás közben a tálcára a programot!
( a CCC annyira nem lényeges, úgysem használom. Bár lehet ez a gond, de nem vagyok nagy szakértő ilyen téren )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Házimozi haladó szinten
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest