- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Na, baxxxus. Elkezdtem újra játszani egy kicsit a Pro street-el. Először mindent fullra vettem, mindent bekapcsoltam, és 2x élsimítást adtam neki 1280x1024-ben.
26-28 fps úgy szaggat mint az atom, az autó nem haladt előre szinte.Levettem egy két dolgot középre, na meg kikapcsoltam az AA-t, és egy ké t dolgot.
34-37 fps, szaggat mint az atom, játszhatatlan.
Levettem mindent középre, és egy két dolgot alacsonyra (pl világ, és kikapcsoltam plusszba a világ világítást)
45-53 fps, még mindíg nem az igazi, beszaggat, akadozónak látszik valahogy.
Mindent alacsonyra vettem, csak a füst maradt bekapcsolva. 59-63 fps, de valahogy nemérzem még most sem folyamatosnak, és egy kicsit lassú a számomra.
Arra tippelek hogy a 8.6 driver hibája lehet, mivel emlékeim szerint ez a játék nálam tökéletes volt 35-40 fps környékén.
Akinek még a 8.6 van fennt az kipróbálhatná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest