Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piero89
aktív tag
válasz
fagy53
üzenetére
Értem én mit akarsz,de egyszerűen vevő nincs rá! PH-n hírdettem és 7K-t akartak adni érte postával együtt.Szóval max 14 jött volna össze.HD 3850-et Szeged felé 20K-ért dobálják,és hát nem 6 ezret nyertem a 8600GTS eladásából.
És többet mint mondtam nem szeretnék már gépre költeni,ezért hagyok így mindent)Amúgy értem én hogy segíteni akarsz
,meg hát persze énis szeretném hogy gyorsabb gépem legyen,de ha nem tudsz vevőket a kártyákra akkor marad minden így 
Jah és a Crossfire életérzésről ne is beszélve....

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És többet mint mondtam nem szeretnék már gépre költeni,ezért hagyok így mindent)
,meg hát persze énis szeretném hogy gyorsabb gépem legyen,de ha nem tudsz vevőket a kártyákra akkor marad minden így