Új hozzászólás Aktív témák

• modern5

tag

Na azért leírom mi volt a baj:

A CatalystCC-nek és az AVivo-nak kell a net 2.0 és visual c környezet. Ez a kártyához adott cd-n fent is van. Ellenben ha az InstallAll-t válsztod akkor elkezdi sorban telepíteni. Felrakja a két programkörnyezetet majd újraindítást kér. Ezek után nem folytatja a telepítést hanem közli hogy kész, minden feltelepült. Szal én azért szoptam ennyire mert nem került fel a saját driver-e rendesen. Csak az új hotfix amit utána az Sapphire oldaláról szedtem le.

szal a cd-ről először a környezeteket kell felrakni aztán újra kezdeni a telepítést restart után és minden mást is fel rakni. Így végre fel került az Avivo ami a hardveres hd lejátszásért felel.

a kártya amúgy meglepően jól teljesít. Bioshock közép/magas beállításokon AA nélkül emberi FPS értékeket produkál ahogyan a kane and lynch is.

VaniliásRönk: Egyébként van ps3-am.. de azért már régen fájt a fogam egy olyan konfigra pc-n ami a régi mame cuccokat jól emulálja illetve ami az olyan 2005-6ig megjelent játékokat gyönyörűen elviszi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés