- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
modern5
tag
Na azért leírom mi volt a baj:
A CatalystCC-nek és az AVivo-nak kell a net 2.0 és visual c környezet. Ez a kártyához adott cd-n fent is van. Ellenben ha az InstallAll-t válsztod akkor elkezdi sorban telepíteni. Felrakja a két programkörnyezetet majd újraindítást kér. Ezek után nem folytatja a telepítést hanem közli hogy kész, minden feltelepült. Szal én azért szoptam ennyire mert nem került fel a saját driver-e rendesen. Csak az új hotfix amit utána az Sapphire oldaláról szedtem le.
szal a cd-ről először a környezeteket kell felrakni aztán újra kezdeni a telepítést restart után és minden mást is fel rakni. Így végre fel került az Avivo ami a hardveres hd lejátszásért felel.
a kártya amúgy meglepően jól teljesít. Bioshock közép/magas beállításokon AA nélkül emberi FPS értékeket produkál ahogyan a kane and lynch is.
VaniliásRönk: Egyébként van ps3-am.. de azért már régen fájt a fogam egy olyan konfigra pc-n ami a régi mame cuccokat jól emulálja illetve ami az olyan 2005-6ig megjelent játékokat gyönyörűen elviszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Path of Exile 2
- Assassin's Creed Odyssey
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest