- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
A minap én is szétkaptam a zafír xt-m hűtését, műanyag védőburkolat le, újrapasztázás (Titan Nano grease - a CPU-nál bevált, tekintve, hogy a 2.8GHz-en járó x2 3800+ terhelve sem megy fel 50°C-ig). Változás szinte semmi (továbbra is idle 49-51°C, terhelve 70-75°C - játéktól függően). Majd bepakoltam alá a Glacialtech Northpole 1000-es ventijét (ez egy db PCI helyet elfoglaló, 2db 8cm-es 1300rpm-es ventiből álló, gyakorlatilag hangtalan kártya), kapásból esett idle 5 fokot, terhelve meg 6-8 fokot. Aztán kikapcsoltam a gyári hűtést, és úgy is elviszi az eredeti hőfokokkal, cserébe sokkal halkabb lett a stuff. Feltenném a Glacialtech heatpipe-os hűtőbordáját is, ami viszont csak a GPU-ra fekszik fel, így a RAM-okat csak a ház szellőztetése hűtené, és nem vagyok benne biztos, hogy az elég. Több ventit meg már nem akarok beszerelni
Üdv.: G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest