- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
válasz
ellington #102 üzenetére
most jelenleg semmilyen, 1 hónapja vettem 24.9Kért itt a HWTBoltban az XpertVision HD2600XT-t, ez ment garanciálisan tönkre, 1 hete várok a garis szervizes ámenjére, hogy télleg rossz a kártya, azóta otthoni gép nélkül vagyok.
én szívem szerint Sapphire 26XT-t kértem volna (+1K ráfizetéssel), de nem tudnak beszerezni, csak ami nagykerben kapható, ahonnan hozzák a cuccokat...én úgyis natív DVI-on használom, nekemjó lett volna a Sapphire
az igazi kb. 30Kért a HIS 26XT IceQ Turboja lett volna, jó kis hűtéssel és gyári 830/1920-as órajelekkel, persze ilyet sem tudnak szerezni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- TP-LINK routerek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- ASUS routerek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING 3060TI OC
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest