Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargaendre
csendes tag
Megpróbáltam beállítani, hogy a saját kodekjét használja, de nem változott sokminden.
Azaz csak annyi,h most az MPC gyorsan megnyitja az mkv-t, annak valós méretében, csak még mindig nem játsza le... VLC-vel sem értem el semmit. Nem igazodok ki a beállításoknál igazán. Azt meg, hogy hogyan tudnám az egyéb kodekeket leszedni, sajnos most sem tudom... valakinek nincs tippje? Eszközkezelőből nem tudtam törölni, azaz miután letöröltem és újbol megnéztem, mindegyik ott volt ismét, nem ért semmit se.köszi
Endre -
vargaendre
csendes tag
Ez sajnos nem jó, ffdshow codec van és sima media player classic, ami pedig jó lenne az a media player classic homecinema, de valamiért újabban nem nyitja meg az mkv-t.
Szal ez a codec pakk nem használja a hardveres gyorsítást.
Eszméletlen amúgy ez a videokártya, ennyit én még semmivel nem szívtam, közel vagyok ahhoz, hogy kidobjam a szemétbe... :S
PLS help! -
vargaendre
csendes tag
Párszor újraraktam a drivereket, hátha akkor jó lesz a lejátszás, persze nem változott sok minden, néha ment a gyorsítás, néha nem, hibák maradtak, és legalább már az mpc nem hajlandó megnyitni az mkv fájlomat (még csak egy van) de hogy miért azt nem tudom.
És mpc-t meg ugye nem lehet fel/le telepítgetni, nem tudom mi baja van újabban... :S
Valakinek van esetleg ötlete? -
vargaendre
csendes tag
Na, sikerült leszedni a kodekeket, most már babán megy a hd gyorsítás, tényéeg csak pár % a proci terhelés. De hogy az örömöm ne legyen teljes, mindkét lejátszó hibás képet ad, néha elég nagy, "kockásodások" jelennek meg.
Ez mitől lehet?
Köszi
Endre -
vargaendre
csendes tag
Őszintén szólva de, van codec pack, meg powerDVD is.
Meg is próbáltam leszedni a kodeceket az eszközkezelőben, de valami miatt nem törli le... :S
Gyanakodtam erre én is, és akkor lehet,h tényleg csak ez a gond
Na, akkor most a codeceket törlöm valahogy, ötleteket elfogadok szívesen
.Üdv
E -
vargaendre
csendes tag
Letöltöttem a két playert, nem változott semmi :S
Ment privi!
kössz -
vargaendre
csendes tag
Hali!
Nemrég vettem egy agp-s sapphire radeon hd2400 pro-t.
Csak és kizárólag a hd gyorsítás miatt. Sok szenvedés után minden működik (modolt 8.3-as catalyst) kivéve persze a hd gyorsítást :S
Mit tegyek? Mi az az AVIVO pontosan?
x264-es .mkv fájlokat szeretnék lejátszani, és via kt333 chipsetes alaplapom van.
Légyszíves aki tud segítsen, mert tanácstalan vagyok!köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LEGO klub
- Ingatlanos topic!
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.