Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
Gondolom, az nagyker ár. Tudsz nekem ennyiért szerezni? Vagy csak magadnak?
Más.
Ki akartam próbálni a 7.7-es catalyst-ot és mi történt? Belefutottam az általános driver problémába, hogy nem ismeri föl a kártyát. Állítólag ATi/AMD-ék nagy okosan kifelejtették a 7.7-ből a 2400XT ID-jét.
Úgyhogy várok a 7.8-ra, hátha az már jó lesz, addig megy szépen a cd-n levő 7.6-tal.
Kipróbáltam a FEAR Extraction Point demót, 1280x900-on játszható közepes beállításokkal.
1280x1024 nem elérhető, úgy nem tudtam kipróbálni. FRAPS-ot nem teszek föl a gépre, FPS-ekkel nem szolgálhatok, talán 25-30 körül lehetett. -
Emosz
tag
Megnéztem a linkelt tesztet,nem rossz....Ami még nem mellékes az,hogy low profileos a kártya és úgy láttam, hogy a furatok valszeg jók egy s1eshez....
Ha valami elmegy passzívba akkor azthiszem ez a kártya az
oc gdd3 2124Mhz
bár kicsit nehezen emésztem meg azt, hogy egy ilyen kártyára 1.0nes ramokat raknának 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S (Slim) 1TB All-Digital Edition
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár kicsit nehezen emésztem meg azt, hogy egy ilyen kártyára 1.0nes ramokat raknának