Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Meggyi001: A végtelenbe...
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazac2007
csendes tag
Hello!
Nekem HD2400XT-m van. A Test Drive Unlimited 1280*720-as felbontáson, maximum grafikával, 4x-es anty analysing-el minden egyéb akadozás nélkül elfut, szóval ilyen téren meg vagyok vele elégedve!
A másik dolog hogy a napokban lefutattam a 3DMark06-os verzióját és eléggé elszomorodtam az eredményemen: 2934 pont!
Nagyon ledöbbentem és döntöttem: VGA-t fogok cserélni 1-2 hónapon belül! Ezt a kártyát 1 hete vettem, és azt mondták bent a boltban hogy nagyon jó, játékra nagyon alkalmas. Adatait tekintve nem rossz a kártya de mégse tudom hogy mi okozza azt hogy ilyen rossz eredményt értem el!? Szóval most a játék(ok) alapján megvagyok elégedve minden fut maximálisan jól, de ez a 3DMark teszt nagyon is elgondolkodtatott! Ígyhát ahogy tudok megszabadulok tőlle, és megpróbálok egy jobb, de sokszor jobb VGA-t venni!
Csak még az a baj hogy nem tudom milyenben gondolkodjak, dehát ezért van a fórum, majd még szétnézek!
Összefoglalva: ilyen kártyát csak az vegyen, akinek olyan játékra kell amik még most jönnek ki a futószalagról és nem hosszútávra tervez vele!
Üdv, Lazac2007!
''MSI P965i Neo-F s775, Intel Core2 Duo 2.4GHz E6600, Ati Radeon Sapphire HD2400XT 256Mb DDR3, 2Gb Kingmax 800MHz, 250Gb Samsung S-ATA2 8Mb, PowerLogic Atrix 5000 (fekete), Revoltec LightBoard XL2 (fekete), Logitech X-530 5.1''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi