Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Batman
őstag
Hello!
Ha kérhetném ebben a topicban próbálkozz:
Bővebben: link
köszi. -
kuncika
csendes tag
A következő a problémám. Van egy Ati Radeon 9600 tipusú videókártyám, ami win98 alatt tökéletesen fut, XPn viszont a bejelentkezés után a következő hibaüzenet jelenik meg:
''The ATI Control Panel failed to initialize because no ATI driver is installed, or ATI driver is not working properly. The ATI Control Panel will now exit.''
Tehát nem töltődik be a kártya drivere, úgy tűnik, hogy az Xp beépített drivere érvényesül. A saját kártyám funkciói nem működnek. Mintha fel se tettem volna a driverét.
Kipróbáltam a legújabb Catalysttal is, itt viszont már kép sincs, jobban mondva lenne, de összevissza színes csíkok formájában. De ettől persze még lehet hogy van hibaüzenet ekkor is, csak nem látom.
Kipróbáltam angol és magyar nyelvű XPvel, SP1, SP2-vel, updatetekkel, és egy BIOS frissítésen is túl vagyok. Az alaplapom tipusa Abit IS7-G, 256 mb ramom van.
Az eszközkezelőben videókártyaként két eszköz jelenik meg, pont mint 98 alatt:
- RADEON 9600 SERIES
- RADEON 9600 SERIES - SECONDARY
Mindenféle segítséget szívesen fogadok, mert már úgy érzem nincs kiút. Új kártyát meg nem akarok venni, hiszen 98 alatt tök jól működik, meg amúgy sincs annyi pénzem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest